Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ez azért érdekes, mert 13-as szinten, amin most vagyok a Feral Ghoul szó szerint egy lövésből fekszik. (Nagyon jó fegyó erre a 10 mm-es pisztoly, főleg, ha szert teszel a Calibrated változatára, nagyobbat sebez.) Betévedtem egy városrészbe, ott csapatostul járnak, tiszta Left for Dead érzés volt, ahogy hullámban jöttek, de nem okoztak különösebb nehézséget. Ráadásul a karakterem nem is erős különösebben, intelligenciára, meggyőző képességre van ráállítva, ezek 8-8, 3-as szerencse, állóképesség azt hiszem 4, egy-két fegyverhasználati pont elszórva és kábé ennyi. Sokat segít, ha nem Dogmeat-tal mész, hanem Codsworth-tal, az ilyen gyengébb ellenfeleket nagyon tudja osztani. Ja, és a Ghoulok gyenge pontja szerintem a lábuk. Ha az egyiket kilövöd alóluk, már nem tudnak olyan hatékonysággal támadni. VATS-ot használok szinte mindig, jelentősen megkönnyíti az ember dolgát. Nekem most a Deathclaw, a Mirelurk, a Yao guai számít legyőzhetetlen ellenfélnek, illetve bizonyos állatoknak legendary változatai, abból még a szúnyog is képes kicsinálni. 
Nem tudom mennyire volt ez spoiler, de biztos, ami biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haditechnika, harcászat
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bittorrent topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest