Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Én is survivalon tolom, mondjuk nekem Rifleman pl 4 pontos, az asszem +80% damage és 20% armor ignore, 120 körül sebez így a HR, plusz valami +15 a freezing. Egy double shot verzió szerintem elég sok mindent elintézne egy fejlövéssel.
Olvastam redditen egy guide-ot farmolásra, csak valahogy nincs kedvem órákat azzal tölteni hogy rágyúrok erre az egy fegyverre. Inkább csak felfedezek, lvl 35 és még nem voltam Diamond Cityben, csak kényelmesen csinálom a Brotherhood és Minuteman questeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest