Hirdetés
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Csapoati
üzenetére
Én már csak
két(++1) dologból gondolom.1. Az árus Diamond City-n belül baseball cuccokat árul.
2. A szobor Diamond City kapuja előtt.
3. A mérete miatt+1 mert utána olvastam

+1 a játék tele van bézbóz utalásokkal.Nem tudom ez régi e, most találtam rá. Hangulatos háttérképek:
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest