Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nissifer

tag

válasz Bad Pritt #1838 üzenetére

Előző részeknél is volt szintlimit a perk-eknél. Nem igazán értem a durcizást.
    Eleinte tartottam attól, hogy nagyon hirtelen lehet majd fejlődni/specializálódni a szintenként kapott elosztható perk pontok miatt. Azonban örömmel tapasztaltam, hogy megszerzésük szintekhez is vannak kötve. :)
    A fejlődési rendszert nagyon átgondoltnak, jól szervezettnek, tartom. Külön elégedettséggel tölt el, hogy a könnyű áttekinthetőség mellett sikerült elérni, hogy ne sérüljön a játék realitása. Alacsony szinten nem lehet kimaxolt specializációkkal félistenként osztani az igazságot. (Így mindig van motiváció.) Továbbá hálás vagyok azért, hogy nem automatikus a szintlépés, azaz ha összegyült a TP, akkor nem muszáj elosztani a perk pontokat. Ez nagyon hiányzott már nekem az előző részekből. Amíg nem nehéz a játék, amíg nincs szükség a felhasználásukra, addig tartalékolom őket. Most is van 3 perk point így talonban. ;)
    Nagyon is látom a jelenlegi fejlődési rendszeren az értelmes koncepciót, és a gondos tervezést. Engem teljesen elvarázsolt, hiszen ez csodálatos! :B

Új hozzászólás Aktív témák