Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Előző részeknél is volt szintlimit a perk-eknél. Nem igazán értem a durcizást.
Eleinte tartottam attól, hogy nagyon hirtelen lehet majd fejlődni/specializálódni a szintenként kapott elosztható perk pontok miatt. Azonban örömmel tapasztaltam, hogy megszerzésük szintekhez is vannak kötve.
A fejlődési rendszert nagyon átgondoltnak, jól szervezettnek, tartom. Külön elégedettséggel tölt el, hogy a könnyű áttekinthetőség mellett sikerült elérni, hogy ne sérüljön a játék realitása. Alacsony szinten nem lehet kimaxolt specializációkkal félistenként osztani az igazságot. (Így mindig van motiváció.) Továbbá hálás vagyok azért, hogy nem automatikus a szintlépés, azaz ha összegyült a TP, akkor nem muszáj elosztani a perk pontokat. Ez nagyon hiányzott már nekem az előző részekből. Amíg nem nehéz a játék, amíg nincs szükség a felhasználásukra, addig tartalékolom őket. Most is van 3 perk point így talonban.
Nagyon is látom a jelenlegi fejlődési rendszeren az értelmes koncepciót, és a gondos tervezést. Engem teljesen elvarázsolt, hiszen ez csodálatos!
Új hozzászólás Aktív témák
- NIOH 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest