Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wumper
csendes tag
Sziasztok. Lehet, hogy már elhangzott a kérdés amit most fel akarok tenni, de nem volt kedvem végigolvasni az a 93 oldalt. Nos még a játék elején járok, és 1 fontos döntés következményeként, nem tudom tovább keresni az apámat. Ugyanis beszéltem az öltönyös csávóval a megatoni kocsmában, és úgy döntöttem, hogy felrobbantom a várost. Ez meg is volt, ki is fizettek, meg mindenfélét megcsináltam a tempeny toronyban. De most nem tudom, hogy folytathatnám tovább a fő küldetés sorozatot. Kérlek segítsetek, hogy kivel kellene beszélnem, vagy hova kellene mennem. Megaton teljesen megsemmisült, senki nem maradt életben, és semmi nem maradt épen. Légyszi segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest