Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi94
újonc
Sziasztok!
Engem is letiltott az FB tegnap az alábbi indokkal:
A Facebook-fiókodat felfüggesztettük, mert a keandrefales-fiókod nem felel meg a szabályainknak.Még 178 napig tudsz ellenvetéssel élni. Jelentkezz be az összekapcsolt Instagram-fiókodba ahhoz, hogy a döntésünk visszavonását kérd.
Döntésünkkel szemben adott esetben ellenvetéssel élhetsz az országod bíróságain, vagy hivatalos vitarendezési testület elé terjesztheted azt.
Az Instagram fiókomba sem tudok bejelentkezni és ott kérni esetlegesen a visszavonását mert ugyanez az üzenet fogad.
Előtte tegnap reggel egy magát "Support"-nak kiadó magyar nevű tag küldött egy felszólítást, hogy az egyik aktív hirdetésemmel valami gond van és 24 órám van hogy azonosítsam magam különben a profilom törlésre kerül.
Hát sajnos csúnyán bedőltem neki és be is jelentkeztem az általa küldött linkre ami hatalmas hiba volt, mert utána 30 perc sem telt és a fiókom tiltásra került.
Ide írtam is nekik tegnap, pár alkalommal el is küldtem:
https://www.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp&_rdr
De elsőre nagyon simán elutasították.
Szerintetek milyen érvel/indokkal kellene írni feléjük?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- eBay
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged