- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
zsolesz010
üzenetére
Nekem meg a törlésre nem volt szükségem, és anno olvastam hírben hogy deakiválni lehet csak. Akkor akadtam ki. Alapból én sem találtam a delete-t, és egy csaj is szenvedett vele egy hétig.. Azóta biztos változtattak rajta.
Amúgy ez az egész privacy dolog csak azért zavar, mert van egy csomó öregebb ismerősöm meg rokonom aki nem ért hozzá nagyon. Hiába nem látják a profilomat, az összes komment meg like megjelenik náluk... és bakker minden rokoni összejövetelen hallgathatom, hogy "jaj láttam ám mit lájkoltál" meg "hát annak a lánynak nem kellett volna beírni azt a kommentet" és "jaj milyen szörnyű zenét raktál ki".... (hiába mondom hogy azt NEM RAKTAM ki csak mondjuk odaírtam hogy jajdegáz zene, már úgy jelenik meg kb mintha én raknám ki...)
Ezmiez?
Miért kötelező megosztanom velük a tevékenységemet??Szerk: Sőt fél óra elteltével most meg néhány poszt nem jelenik meg X.Y-nál. Néhány meg igen. Tök random az egész...Most meg egyre kevesebb poszt látszik már a tiltottakból... Lehet nem azonnal történik a privacy beállítása a posztokra??
Tomate: Sehogy, nála nézd meg a block list-et! Ha ott be vagy jelölve véletlen, akkor unblock. Ja és újra fel kell venni ismerősnek, mert persze szó nélkül kitörli a *****ába ha blokkolsz vkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Formula-1
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Napelem
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Trident Z RGB - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 4000MHz CL18 RipjawsV - 99 hó garancia
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért kötelező megosztanom velük a tevékenységemet??
krizmo_