Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
zsolesz010
üzenetére
Nekem meg a törlésre nem volt szükségem, és anno olvastam hírben hogy deakiválni lehet csak. Akkor akadtam ki. Alapból én sem találtam a delete-t, és egy csaj is szenvedett vele egy hétig.. Azóta biztos változtattak rajta.
Amúgy ez az egész privacy dolog csak azért zavar, mert van egy csomó öregebb ismerősöm meg rokonom aki nem ért hozzá nagyon. Hiába nem látják a profilomat, az összes komment meg like megjelenik náluk... és bakker minden rokoni összejövetelen hallgathatom, hogy "jaj láttam ám mit lájkoltál" meg "hát annak a lánynak nem kellett volna beírni azt a kommentet" és "jaj milyen szörnyű zenét raktál ki".... (hiába mondom hogy azt NEM RAKTAM ki csak mondjuk odaírtam hogy jajdegáz zene, már úgy jelenik meg kb mintha én raknám ki...)
Ezmiez?
Miért kötelező megosztanom velük a tevékenységemet??Szerk: Sőt fél óra elteltével most meg néhány poszt nem jelenik meg X.Y-nál. Néhány meg igen. Tök random az egész...Most meg egyre kevesebb poszt látszik már a tiltottakból... Lehet nem azonnal történik a privacy beállítása a posztokra??
Tomate: Sehogy, nála nézd meg a block list-et! Ha ott be vagy jelölve véletlen, akkor unblock. Ja és újra fel kell venni ismerősnek, mert persze szó nélkül kitörli a *****ába ha blokkolsz vkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Interactive Brokers társalgó
- Haditechnika, harcászat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért kötelező megosztanom velük a tevékenységemet??
krizmo_