Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Nem vagyok nagy facebook user, de azért áttszoktam lapozni. Napok óta, 1 hír jelenik meg a kezdőlapom, néha mindig ugyan az. Utána pedig a képen látható. Ha bele megyek 1-1 csoportba, szintén ilyen "semmi" jelenik meg.
Friss böngészőbe, használt böngészőbe, megszokott böngészőbe, új böngészőbe.
MIt érdemes kipróbálni?
-
user26
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szia! Kerestem tegnap este ott, de nem találtam meg, megpróbálom újra, de elbizonytalanított a korábbi verziók telepítése is.. Lehet mégis tévedek, és ez a hang nem is a messengeré volt valaha ? Pedig úgy emlékeztem, hogy volt külön neki is több értesítési hangja, appon belüli beállítások részben.
-
user26
senior tag
Na végre jó az oldal...
Facebook Messengernek voltak saját értesítési hangjai valaha is ? Nem Messenger csengőhangra gondolok, hanem értesítési hangokra. Több verziót letöltöttem korábbról, de mindegyikbe csak a "dip" alap klasszikus 1db alklamazás hang van, és opcióként ha választok, akkor az android értesítési hangokból keres... :/
Keresek egy olyan értesítési hangot, ami "dupla koppintás" úgy emlékszem így volt írva a neve, vagy "dupla koppanás".
Valaki tudna segíteni ? -
user26
senior tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi van a messengerrel ? Újratelepítés megvolt.
Elakarom indítani, és ennyi, se előre se hátra. :/ Messenger
-
user26
senior tag
Üdv, fb/mg "szakértők".
Napok óta olyan gondom van, hogy a családi csoportban, ha a gyerekről osztanak meg videókat, 1-2 videó megnézése után a csoport bebugol, és nem lehet benne se előre se hátra görgetni, írni tudok csak folytatólagosan. Bosszantó, zavaró. Átmeneti fél megoldás, hogy az appot törlöm, és újra telepítem. 50-50%.
Ötlet ? Sajnos nem tudom rá venni a családot, hogy az app elfelejtése :/
Ja!
A videókat, képket nyilván nem lehet elindítani, megnézni teljesképernyőn. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy Facebook ismerősöm, de se én se ő nem tudjuk egymást be jelölni, nincs is evvel gond, mondhatni...
Úgy is a messengeren beszélünk, az lényegesebb. Pár napja olyan történik, hogy cserélt profilképet, és nem értem, hogy miért de a régit mutatja egy kis idő elteltével, aztán megint újat, megint régit, és ez a "valtakozas" mostanra tökre gyanús lett olyan értelemben, hogy mintha több helyről jelentkezne be.
Valaki találkozott ilyennel, mi az oka?
Ismerős szerint egyszer állította be, és ő se érti. -
user26
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szia,. ma én is tapasztaltam, szerintem frissítés okozza, én hagytam nem volt idegzetem hozzá most
-
user26
senior tag
Üdv!
Testvéremmel beszélgettem írásban messengeren, egyszer csak azt látom, hogy a teljes beszélgetést nem látom, se amit Ő ír, se amit én írok neki. Ha a beszélgetésből kilépek akkor egy "piszkozat" szöveg olvasható a neve mellett. Böktem hosszan, húztam erre arra, de nem jöttem rá a titok nyitjára. Se arra, hogy a beszélgetések hova lettek. :/
Valaki tudna infót adni ? Köszi.
(Igen, tárhely, gyorsítótár törlése meg volt, + app reinstall is :/ ) -
user26
senior tag
Sziasztok! Szeretnék kis infót, ötletet kérni, hogy hogyan lehetne orvosolni ezt, vagy ki találkozott evvel, hasonló jelenséggel ?
Mobil, android.
Messenger verzió: 440.0.0.30.352
Pár napja, mikor "feldobta", hogy állítsak be hatjegyű pinkódót, az előzményeim miatt, hogy később is meglegyenek, app újra telepítés, másik telefonba költözés, ect célból, ezért megadtam neki, mert kikerülni nem lehet. (Előbb utóbb tuti rá leszünk kényszerítve...)
Azóta olyan helyzet állt fel, hogy vannak olyan emberek akikkel napi szinten beszélek, és az egyiknél ezt a szöveget dobja fel, amit ír nekem.
Evvel még semmi gond nincs látszólag, viszont amit én írok neki, pl 1 hosszabb mondat, vagy 2-3 mondat, akkor az üzenet "jobbra igazítva" jelenik meg, ("kicsit összenyomva"), érdekes, de jó, ezt is elengedem, mert messenger.
Ami viszont kicsapta a bíztosítékot, hogy beszélgetés után eltelik XY idő, amit úgy érzékelem véletleszszerű idő, és ez fogad, ha írni akarok neki.
Ezek után olyan esetek álltak fel, hogy ha pl:. archiválom, majd újra rá keresek, és rá bökök, akkor ha írok neki semmi nem jelenik meg az elküldött üzeneteimből, se nálam, se nála.
Vagy ez jön újra be, és hiába nyomom meg a "tovább" gombot semmi nem történik.
PC-ről bejelentkezve, megkeresem az illetőt, írok neki, elküldi, megjelenik nála, nálam. Ezek után a mobilon is látom azt amit PC -n írtam neki, és csak ezek után ha írok mobilon, látja, látom.
PC -n is kérte a PIN -t, ott is megadtam neki, és azt amit mobilonállítottam be.
Szokásos körök meg voltak, app tárhely, gyorsítótár törlése, app törlélse, és telepítése. Nem oldotta eddig meg.
Eddig csak 1 beszélgető partnernél van ez jelen. -
user26
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szia!
Nekem is ez van, egy ideje nagyon zavaró, sajnos nem találta megoldást erre eddig.
Régebbi verzióval is próbálkoztam de eddig nem hozott eredményt. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Messenger 378.0.0.25.16
Tegnap "rendes" WiFi hállózatról lecsatlakoztam, Mobil netre tértem átt ideig -óráig, és azt vettem észre, hogy eltűnt 4 napnyi beszélgetésem.
Valamint megjelentek olyan beszélgetések amiket 4 napnál régebben beszélgettem teljesen másokkal.
Mindegy, hogy ki/be kapcsoltam a telefont, WiFi, Mobilnet ki/be, töröltem, telepítettem újra, jelenleg sem állt vissza az eltűnt beszélgetéseim.
Nem, nem olyan fontossak, de eddig soha nem tapasztaltam ilyent.--más--
Hírdetések a messengerbe "jelenleg és az elmúlt napokban" sikerült eltűnteni.
Facebook/Beállítások és adatvédelem/Beállítások/Hírdetésbeállítások/Hírdetések elrejtése.
Ezt napjában, amikor időm engedte többször megnéztem, és amit megjelent itt egy vagy több hírdetés, a hírdetés elrejtésére mentem, ezután 1-2 Messenger ki-be lépés után eltűntek.
Nem tudom, hogy meddig lesz tartós megoldás.
Természetesen ettől függetlenül root féle hírdetés, reklám blokkolót használok. (Energized magisk) -
user26
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hm. Értelek.
Szerencsére nem volt ilyenem, remélem találok rá megoldást.
Energized_Protection -t használok reklám és egyéb nyavajákhoz (magisk, root) -
user26
senior tag
Sziasztok!
Néztem Fb messenger súgóban, de nem bökte ki a szemem. Lehetséges, hogy rossz kulcsszavakkal kerestem.
Valaki megtudja mondani, hogy a hírdetéseket hogyan tudom törölni, tiltani, rejteni, akármi, hogy ne jelenlejn meg ? Soha nem volt eddig 1 kosza hirdetésem se a messengerbe, nem is frissítettem se kézzel, se automatikusan az elmúlt 1,5 napba semmit. Ennek ellenére mindig 1db hírdetés ott van a beszélgetések között. Kéretlennek spam jelölöm és tiltom, törlöm a beszélgetések közül, egy kis idő eltelik és új jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1-2 csoport téma hírei, beszélgetései érdeklne, de nem bír megjelenni.
krizmo_