- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
tordaitibi #36399 üzenetére
Szia! Pont ezért. ->
"Csak PC-n használom, magából a facebookból, böngészőből, nincs mobilon Messenger"
Legalább egyszer egy mobilról be kell jelentkezned és beállítani PIN kódot, hogy ezentúl a FB őrizze meg az üzeneteket. Különben egy idő után minden korábbi beszélgetésed törlődni fog 2024-ig visszamenőleg, mert azóta kezdték bevezetni ezt az értelmetlen idegesítő titkosítást, ha akarod, ha nem.
Apu a napokban járt így (pedig korában már szóltam neki). Ő sem hajlandó Mobilról használni. Végül Telepítettem neki a Messenger Appot, beállítottam egy PIN-t. Utána ezt a kódot PC-n is be kell írni és néha még kérni fogja.
DE, amik már törlődtek azok végleg elvesztek, nem lehet visszahozni. Minél tovább húzod a kód beállítását, annál több üzenet fog törlődni végleg 2024-ig.1. Szemét a FB, mert bár ugatja régóta, hogy bekapcsolta a titkosítást, de akik nem használják mobilon, azoknak nem írja mit kell tenni, mi fog történni. Mobilon azonnal felugrott egy ablak, amikor bevezették és kérte adjak meg kódot.
2. Gondoltam egyik mobilon, amin már telepítve van a Messenger kilépek a fiókomból és pár percre belépek Apu fiókjába 1 beállítás miatt. Itt a bukó, hogy onnan NEM lehet kijelentkezni. 🙉 (csak minden adat, app törlésével) Külön telepíteni kell mellé még a Facebook Appot is és azon keresztül lehet csak kijelentkezni a Messengerből is.
Inkább telepítettem neki külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged