- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ilyen sz@r még soha az életbe nem volt a messenger mint most 2-3 hónapja. Mégis, mi a francot csinálnak ezek? Böngészőből konstans nem tudom a historyt nézni, de ilyen 1 napra visszamenőleg nem tudok visszapörgetni, hangot le se játszik sokszor a régebbiek közül, keresés full halott, de még a messenger.com-on is, egyszerűen nem megy. Ha meg a facebook.com-on vagyok akkor random előjön, hogy nem tudta szinkronizálni a history-t, frissítsek vagy csak bekéri a pint, úgy teljesen véletlenül. Egyszerűen eszméletlen.. Rég lehúztam volna a WC-n, ha ismerőseim 99%-a mást használna, így kényszerből marad ez. Nevetséges, tényleg. Telefonon el-el megy, de a keresés ott sem működik, hangok lejátszása szintén rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest