-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Jester01 #31168 üzenetére
A fenti kép alapján igen - átállította "inaktivált Facebook fiók" típusra - holott soha nem volt ehhez a Messenger fiókhoz Facebook profil aktiválva, lévén csak telefonszámhoz kötve lett létrehozva. De semmi extrát nem tettem ehhez, csak rákattintottam a hivatkozásra, ahol felhívta a figyelmet, hogy frissítenem kell a fiókot. Ez még azelőtt volt, hogy azonossá tettem a Messenger és Facebook jelszavait
A kulcs végül nálam az volt, hogy a Facebook profil és a korábban létrehozott Messenger fiók jelszava ugyanaz lett, ez után szűnt meg az a hibajelenség, hogy a Facebook arra hivatkozott, hogy ezen a számon már hoztak létre másik profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest