- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Nem fogok belemenni egy flame vitába, hiába vagy ilyen lekezelő, leírtam az érveimet, legalábbis lehet rájuk következtetni, véleményem szerint a szabályok mindenkire ugyanúgy kellene, hogy vonatkozzanak. Ha a regisztrációkor nem használhatok valótlan nevet, akkor később se változtathassam meg ilyen módon. Ami engem ledöbbentett, hogy az én esetemben legalább a keresztnevem valódi volt, csak a vezetéknév helyett írtam egy becenevet, viszont később olyan profilokkal találkoztam, ahol konkréten teljesen kamu neveket használtak.
Én nem tudom, hogy ki miért milyen nevet választ és nem is érdekel, de ami egyik helyen szabálytalan, az legyen a másikon is, és ha ennek betartását/betartatását éppen a szolgáltató akadályozza vagy egyáltalán nem is akarja (mert nyilván így könnyebb elhitetni, hogy X milliárd felhasználó van), akkor az elég nagy baj. Nem fogom tovább ragozni, ha nem lehet értelmesen érvelni, akkor inkább hagyjuk, vedd úgy, hogy nem is írtam semmit és valóban, én kérek elnézést tőled, hogy ilyen magasröptű eszmei vitába kevertelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_