- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Valahogy ki lehet kapcsolni a facebook appban az összes értesítést?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
gergo5991
őstag
facebookon nektek is van ez az explore feed? nem tudom miért de az összes ismerosom kozul csak nekem van explore feedem már hónapok óta, azóta hetente 1x frissül, meg a sima timeline is, szóval senkinek semmi dolgát nem látom, totál használhatatlan lett ezáltal a facebook.. volt egy post is a neten amiben azt firtatták hogy a postok 70% nem jut el a felhasználokhóz a következő országokban: Sri Lanka, Bolivia, Slovakia, Serbia, Guatemala, and Cambodia.
Azt is emlitették hogy ki fogják kapcsolni és vissza áll az eredeti rend, de nem történt semmi, nagyon felbasz hogy hónapok óta használhatatlan az FB-m
-
rushty
őstag
Mit kell ahhoz beírni vagy telepíteni, hogy ne ugorjon m.fb.-ra? A sima fb.com-ot akarom böngészni.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
törölt tag
válasz #27441408 #20189 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.
A net manapság szerves része az életnek.
Mobil nélkül sokáig elvoltam, most is elsősorban azért van, mert egyszerűbb volt fényképezőgépet+e-book readert+böngészőt így egyben megvenni.A régi routeremmel ezek a dolgok nagyobb részt szűrve voltak (mobilnet ki volt zárva), sajnos az akkor használt firmware-t mintha abbahagyta volna a fejlesztője, a gyári meg egy rakás...
És hát ott van még, hogy ez nem csak rólam szól. Mindenkinek (jó, szinte mindenkinek) feldúlják a privát szféráját az ilyenek, maximum nem tud róluk az ember. -
törölt tag
válasz #27441408 #20185 üzenetére
Nem telepítettem. Gyárilag rajta volt a FB app a mobilomon, de sohasem használtam.
Mindig böngészőből mentem fel.
És engem az érdekelne valójában, hogy egy elvileg konténerbe zárt böngésző környezetből (FF-t használok, erről az volt az utolsó infóm, hogy amennyire lehet elzárja a "külvilágot" a weblapok, javascriptek, flash és java programok elől) mi az, amit begyűjtenek ténylegesen?A homályos fogalmazást arra értettem, hogy nem derül ki, például az akku gyári számához mikor, hogyan férhet hozzá. Simán kinézem belőlük, hogy a samsung telókra gyárilag felpakolt FB app anélkül, hogy elindítanám, folyamatosan pofázik a házi szerverek felé.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73749248 #20179 üzenetére
És hát e tekintetben elég homályosan fogalmaznak. Ami nem tudom, hogy szándékos, vagy elsősorban mobilokra, a készülékre írt facebook appra vonatkozó infók és böngészőből ezeket nem tudják kigyűjteni (böngészős felhasználásnál a böngésző lenyomatán túl elvben nem lenne szabad semmilyen infót kiadnia, a gyakorlatban pl. a lokális IP címet azt hiszem, meg lehet szerezni)
Amikor használni kezdesz 1 appot elfogadod a telepítés előtt leírt jogokat, azt is, hogy akár feltérképezheti a telefonodat is, ha nem tetszik nem használod.
krizmo sorry nem offolok, lejárt a perc de még írni akartam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73749248 #20175 üzenetére
Érdekes a PH blogod....
Tudod mit szoktak ilyenkor tanácsolni? Húzd ki a net kábelt, ennyi bocsi de ezt most nem bírtam ki
(#20179) ki írják ugyanúgy mint a twitter, hogy az USA szerverre juutnak a sütik, az oldal használatával ezt elfogadod. Egyébként nem akarok okoskodni de ilyen tekintetben ránk azt hiszem az EU adatkezelési szabályzata vonatkozik,...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20180 üzenetére
Hidd el, nagyon nem jó dolog, ha egy ilyen fészbúk/google/stb. multi tökig vájkál a privát szférádban akkor is, ha nem akarod igénybe venni. Eddig nem foglalkoztam vele, mert nem szembesültem a mértékével. Ez a mai egy kicsit mellbevágó volt.
És ennek semmi köze ahhoz, hogy hogy élem az online életem.Ez pl: http://www.origo.hu/itthon/20050825engedellyel.html bár régi, de kb. ugyanazt írja, amiről én beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok
annak mi lehet az oka, hogy chrome-ban megy a face messenger egyik loginnal,
safari meg firefox-ban meg másik accounttal a massenger ezt mondja: "Messenger is currently unavaliable" ...ma reggelig safariban is ment a másik login-nel a massenger.
"home" van, minden van, csak massenger nincsjah már látom nem egyedi a problémám ... csak érdekes, h egyik account megy, másik meg nem .-/
(#20182) csako:
.-)))
nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #73749248 #20179 üzenetére
Kérhetik, hogy azonosítsd magad, ha nem így lenne, már elég nagy botrány lett volna belőle, ez teljesen szabályos, de ez egy elég hosszú téma...
Csak azt tudom tanácsolni, hogy az online életed is éld úgy, ahogy a valódit és akkor nem lesz semmi gond.
A való életben is korlátok közé vagy szorítva ne tehetsz meg bármit. -
törölt tag
válasz krizmo_ #20176 üzenetére
Javíts ki, ha tévedek, de ezekre a multikra mintha vonatkoznának a magyar jogszabályok, amennyiben magyaroknak szolgáltatnak, a szolgáltatás fizikai helyétől függetlenül. (persze tévedhetek).
Az adatkezelési szabályzatból olyanok nem derültek ki mikor utoljára láttam (nem tegnap volt), hogy gyakorlatilag feltérképezik a teljes hardvert - számomra ismeretlen módon, mert ezt elvileg a böngészőnek nem lenne szabad kiadnia. Feltéve, hogy a régi, wannabe webfejlesztős koromból még jól emlékszem.
És hát e tekintetben elég homályosan fogalmaznak. Ami nem tudom, hogy szándékos, vagy elsősorban mobilokra, a készülékre írt facebook appra vonatkozó infók és böngészőből ezeket nem tudják kigyűjteni (böngészős felhasználásnál a böngésző lenyomatán túl elvben nem lenne szabad semmilyen infót kiadnia, a gyakorlatban pl. a lokális IP címet azt hiszem, meg lehet szerezni)
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #73749248 #20175 üzenetére
Itt leírják milyen adatokat gyűjtenek:
Adatkezelési szabályzat"Volt egy régi regisztrációm, amihez egy hete kérte a személyim másolatát (ami egyébként a magyar szabályok szerint úgy tudom, törvénytelen),"
A Facebook magyar? Amikor regisztrálsz elfogadod a szabályzatot, amit ha elolvasol, akkor az ilyeneken nem akadsz meg a későbbiekben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van valahol gyűjtő oldal arról, hogy milyen piszkos kis trükkökkel azonosítja a felhasználóit és "felhasználóit" a facebook?
Nem tagadom, pusztán trollkodni akartam az egyik híroldalon, ezért próbáltam az imént regisztrálni a fészre.
Elsőre nem sikerült, mert a megadott e-mail címre nem érkezett meg a hitelesítő e-mail, sokadik újraküldésre sem.
Volt egy régi regisztrációm, amihez egy hete kérte a személyim másolatát (ami egyébként a magyar szabályok szerint úgy tudom, törvénytelen), ezt természetesen nem adtam meg nekik.
Elkönyveltem, hogy a hátrahagyott cookie-k, egyéb szemetek segítségével azonosította a böngészőmet és egyszerűen nem küldi ki az e-mailt.
IP-t és böngészőt váltottam, a böngészőm egy üres profillal indult és próbáltam újra, más e-maillel.
Ekkor már mobilszámot is kért. Elég valószínűnek tűnik, hogy ilyet akkor kér, ha úgy gondolja, hogy egy ember próbál több regisztrációt létrehozni. Legalábbis pár évvel ezelőtt ezt tapasztaltam és megmaradt bennem.Ez a része önmagában nem érdekel, nincs szükségem a fész szolgáltatásaira, ezek fényében viszont kíváncsi lennék, hogy miféle adatokkal rendelkezhet egy-egy gépről, emberről?
(nem konteóra, hanem tényekkel igazolt adatgyűjtésre gondolok)
Mert ugye adatokat nem csak a bejelentkezett felhasználókról gyűjtenek, hanem mindenkiről, aki pl. "like" gombot tartalmazó oldalt letölt.És nem is az a kérdés, hogy hogyan akadályozzam meg a gyűjtést.
-
Arcképgyáros
Nekem ma érdekeseket művel a chat az oldalon. Gondol egyet és eltűnnek a beszélgetések, Ctrl + F5 akkor kb. 5 percig jó és megint...
-
Newyorker
addikt
válasz krizmo_ #20156 üzenetére
Most elküdtem személyi képet, lefotóztam és ezt írják pár napja ha be akarok lépni: "Megvizsgáljuk az általad küldött okmányokat, és aztán jelentkezünk nálad. Ha még segítségre van szükségünk a neved megerősítéséhez, további okmányokat fogunk kérni."
Írják át akkor a valódi nevemre azt cső! Van nekik vmi magyar oldal ahová lehet írni!?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
pimmi
senior tag
update
megcsináltam a video mac es trükköt, beléptem, aztán a bövitményt tiltottam, azóta is megy a face.... -
pimmi
senior tag
válasz #27441408 #20169 üzenetére
nem fertőzött, akkor az ie sem engedne be, de itt elmondják, csak azt gondoltam van más megoldás ezen kívül
https://www.youtube.com/watch?v=GfVing4U4k8
nálam is ez van másik profil ok[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
küld a gépedre a vírus írtódat, ajánlott szerintem vagy a nod32 vagy az avast. Vírust észlelnek a gépeden szerintem. ingyenes ESET Online Scanner
a NOD32-őt kereséshez telepíteni se kell van online scanner verzió.
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
hali
chromnál ezt adja be, ie simán beenged és semmi gond, mit tegyek? chrom jó lenne az értesítések miatt, köszi
Ellenőrizzük a készülékedet, hogy nincs-e rajta rosszindulatú szoftver.
Kedves Laszlo! Folyamatosan teszünk azért, hogy megőrizzük fiókod biztonságát. Észrevettük, hogy ez az eszköz rosszindulatú szoftverrel fertőzött lehet. A Facebook használatának folytatásához válassz egy másik eszközt, vagy tisztítsd meg a feltételezhetően fertőzött eszközt a Facebook és a Trend Micro által biztosított keresőprogrammal. -
törölt tag
Mikor jelszót cseréltem (gépen!) ki írta lehetőségként (1 kis körítő szöveggel persze) , hogy ha megnyomom a gombot kiléptet minden eszközről, és valóban mikor telón érezte a cset a netet (ugye külön van nekem csak a cset v an) már szólt is, hogy írjam be a jelszót tömören : amikor jelszót cserélsz felkínálja.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Az most hogy van ,ha pl asztali gépen a böngészőben elvan mentve a belépés ,szóval magától belép ha Fb-re mikor rányomnak. És pl egy másik laptopon én belépek és megváltoztatom a jelszót ,akkor már az asztalin nem lépbe automatikusan ugye ?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Facebookból melyik az utolsó amiben nincs benne ez a stories? Android
Vagy lite inkább? Az mivel butább mint a normál? Ami eléggé laggol még s8-on is...[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Jó pár csoport tagja vagyok és random módon nem mindegyikben tudom beállítani, hogy minden bejegyzésről értesítést kapjak. Van amelyikben simán működik, van ahol beállítás és oldalfrissítés után automatikusan visszaugrik a legnépszerübb beállításra.
Mindegy milyen platformon próbálom.
Tegnap még jó volt.
Tudtok rá megoldást? -
Tompie
őstag
Ha egy facebook fiók fel van függesztve miért található meg????
-
Newyorker
addikt
Sziasztok segítsetek!
Van egy olyan gondom, hogy egy általam készített folyamatosan eladó terméknévvel voltam fent az fbookon, mint személy és nem mint oldal is. Most ehhez a a fiókhoz kér az fbook személyi igazolványt, stb stb..., de nyilván olyan nevem nincsen :s mit tudok tenni? Most sem a személy, sem épedig az oldalra nem tudok bejutni :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
törölt tag
Bocsi krizmo nem szándék az off, de ebben a cikkben sokkal érthetőbben le van írva mi miért kell és mikor kérik. Szelfit kérhet belépéskor a Facebook
kidnou a regisztrációval elfogadtad azon feltételüket, hogy igazoltathatnak, ennyi, de olvasd el a fenti linket, nem ugranak mindenkire .
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz #27441408 #20147 üzenetére
tömegesre gondoltam. egyfelől nem hinném hogy lenne kapacitásuk rá, másrészről akkor az emberek elpártolnak másfelé. Ugye azt ők se gondolják, hogy mindenki azonosítja magát. Facebook előtt is volt élet, utána is lesz. majd valaki csinál alternatívát.
Csak egy apróság jutott eszembe. Tegyük fel azonosítják magukat az emberek és valamiért úgy döntenek, hogy nem valódi az okmány/selfi vagy akármit is kérnek be, Mennyi pert varnak majd a nyakukba? -
-
törölt tag
Kizárhatják a Facebookról azt, aki nem tölt fel fotót magáról
Már itt is jelezte 1-2 fórumtárs ha jól emlékszem, hogy eleve nem engedte a rendszer regisztrálni kép nélkül, a cikkből azt értelmezem, hogy a meglévő tagoktól is képet kérnek. olvassátok el ez tényleg fontos. legalábbis szerintem ez most tényleg az amit át kell olvasni
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Az este hívott egy ismerősöm, hogy nem tud írni az én falamra.
Mondom neki, tudom, le van tiltva, hogy ne kerüljön fel rá bármi szemét...
Megoldottuk, mert valóban EZ az adott tartalom jöhetett volna tőle simán.
Ennek kapcsán felmerült bennem, hogy csak ez a 2 lehetőség van jelenleg a Falamra való írásjoggal kapcsolatosan?
- Ismerősök
- ÉnOkos megoldás lenne, ha konkrét személyeket lehetne megadni a fenti két szűkös lehetőségen felül.
-
törölt tag
-
Sanyi19
őstag
válasz tepenzed #20138 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor központi gond volt. Most már nekem is jó.
-secret-: Nem tudom mikori, de most kipróbáltam és be tudok így is jelentkezni, működik a QR kódos login.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Arcképgyáros
Ez új dolog?
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Nekem kb. 10 perce nem tölti be a facebook az üzeneteket. Nektek megy?
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
k-adi
nagyúr
Hi.
Több embernél is láttam, hogy az üzenet küldési lehetősége ki van szürkülve, de ismerősnek lehet jelölni. Na most a kérdésem az, hogy ennek mi értelme? Ugyanis azok szokták ált. letiltani az üzeneteket akiket sokat zaklatnak és megunják, de ebben az esetben társul mellé az is, hogy az ismerősi jelölést is letiltják értelemszerűen. De ilyen megoldást, hogy csak az üzenet van letiltva nem értek
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Miképp oldható meg Android 6 alatt, hogy a mobilos alkalmazás ne mutassa azt, hogy online vagyok?
Köszönöm! -
Arcképgyáros
válasz zsolti72837 #20126 üzenetére
Maguktól nem.
-
zsolti72837
addikt
Hát nem tudom mi lehet. Az üzenetek nem tűnnek el igaz?
secret: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
veterán
válasz zsolti72837 #20124 üzenetére
Tippelek csak: függhet a telepítési sorrendtől, töröld le mindkettőt, és a normál Messengert rakd fel másodiknak.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Le van töltve a Messenger és a Messenger lite is. Facebook app-ban megkeresek egy személyt és rámegyek az üzenet gombra akkor a lite-ban nyitja meg. Ez mitől lehet? Hol tudnám beállítani, hogy ne azt nyissa meg, hanem a rendes Messengerben?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
feri1014
senior tag
Üdv!
Egy beszélgetésből próbáltam meg letölteni egy kb 2 hónapos dokumentumot, viszont ezt dobja ki rá:Tudom, hogy semmi gond nem volt vele, mivel én írtam meg Wordben...
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Jamby18 #20121 üzenetére
& tocsek18: Nagyon szívesen!
Én jelenleg nem találok erre vonatkozóan beállítást, viszont már láttam néhány embernél, hogy teljesen el tudja tüntetni az ismerőseit, szóval valószínűleg jön valami újítás, ami lehetővé teszi majd az ismerősök láthatóságának eltüntetését. Legalábbis remélhetőleg nem bugról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hello, bejelölt egy idegen (ismerős ismerőse valószínű a Diggy játék miatt ) de mivel külföldi volt, vissza utasítottam (azt se tudom ki az,) a lényeg, nem emlékszek, hogy a megjelölöm kéretlenként gombot is megnyomtam e volna, azt hiszem, hogy nem de természetesen nem szeretnék bárkit is kellemetlenm helyzetbe hozni, ezért kérdezném, ha véletlen kéretlennek jelöltem, az illető kerülhet kellemetlen helyzetbe? (ki tudja miért jelölt , szóval tényleg semmi kellemetlenséget nem akarok neki, elutasítottam és kész, ez nyílvánvaló de lehet reflexből megnyomtam a megjelölést. esetleg ilyenkor velem is tudatrja a rendszer, hogy ezt megtettem , hogy kéretlenként adtam meg? )
remélem ki tudjátok hámozni mit szeretnék, köszi
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
Hello.
Kérdésem a következő:
hogyan tudom beállítani androidos telefonon azt, hogy ha bármelyik ismerősöm megoszt valamit az üzenőfalán arról egyből értesítést kapjak. Be lehet ezt állítani minden ismerősre? Esetleg csak Pc-n és ha igen hol és mit.
Köszi. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok
Ha valaki bejelölt, visszajelölném, de nem szeretném, hogy ezt kitegye üzenőfalra és làssàk azt hogy tudom beàllítani?
Vagy egyből csak töröljem ki a tevékenységnaplòba?
Előre is köszönöm -
senior69
tag
Udv. Melyik messenger verzio volt az amelyikben nem voltak még storyk?
-
forten
aktív tag
Ámen.
"Hol volt,hol nem volt..."
-
bigdady
nagyúr
Facebook lite alatt miért vagyok folyton online? Nem kéne lecsatlakoznia néha?
-
BandiHUN
veterán
Talán triviális kérdés,de nem látom ugye magamat...mi számít offnak?Ha nem megy a gép,akkor a probléma:ha bepislantok,de nem oldom fel a telót,mert csak pl.pár szót írtak,akkor on-ba is kerülök a Messengeren?Azt ugye tudom,hogy olvasáshoz jelölés akkor van,ha rendesen rá is nézek...használok a telón NoLED appot,ami a kijelzőt kapcsolja be,jelzi ikonnal,milyen esemény volt,de ez ugye bekapcsológomb-szerűt hoz,namármost ha eseményem volt,és a teló így felvillogtatja,feléledve,on-ba is kerülök?
Asztalin:ha a fész meg van nyitva,de nem azt nézem,1p-es vagyok,on,vagy off?És ha pl.elmegyek otthonról,de a fészen hagyom a gépet,de inaktív vagyok,akkor on-on maradok?
Sokszor van félreértés,hogy fent lógok,miközben melóban nem is hordom a telót,csak rá-ránézek sokszor,máskor meg tizenórákat vagyok off NAPPAL,ezért lenne jó valami szaki véleménye.Régen ugye jó volt,hogy tudta jelezni a fész,az ikonok kiszürkítésével,ha valaki nincs neten,kár,hogy kivették...a zasszonyt pl.remekül lehetett látni wifionly-ként,mikor ér haza/mikor indul el otthonról,stb Most meg rugózás,ki mikor off.
Másik bug,hogy aki rejti magát,annak 2 féle idő és visszajelzés van,pontosan nem tudom,mivel kapcsolja ki a láthatóságát,de mobilon attól valósan mutatja a fentlétét és az olvasását,asztalin viszont külön néz zöldpettyes óta időt,és ha titokban jön,nem is mutat üzire olvasottságot,pontosan hol/hogyan érdemes ezt beállítani?Van,akik előtt nem akar mutatkozni,de csalóka,hogy mobilon nem tud elbújni,pontosan hogy lehet offolni,kivéve pár személyt?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla