- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsolti72837 #17697 üzenetére
Üdv,
Igen, ha tied az oldal, ha csak egy kedvelő vagy, akkor nem.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ha van egy oldal FB-n aminek a kedvelőit megszeretném nézni. Lehetséges valahogy?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Facebook -on hova kell kattintani/navigálni, hogy tudjak úgy keresni, hogy a személy neve mellett legalább a várost is be tudjam írni?
köszönöm
-
bigdady
nagyúr
Ios fb appban a settingsben megjelent viszont egy új chat settings ahol ki be lehet kapcsolni a chatet. Kérdés hol van egyáltalán chat? Vagy mi változik ha ki be kapcsolom
-
7s26c
őstag
Ha valaki törli a profilját, szerintetek egy idő után a Facebook is törli az adatait? Vagy megmarad nekik örökre?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Feri1977 #17676 üzenetére
És most már be tudsz lépni a facebookodra?
Ha nem itt próbálkozhatsz: Sérült biztonságú fiók jelentéseNem fog semmi történni hiába jelented fel.
Gondolom a gmail jelszavad megváltoztattad... ha nem tedd meg, és a facebookra ugyanez vonatkozik, ha sikerült belépned.
-
fradi81
veterán
A napokban figyeltem hogy elég sok 'Ajánlott bejegyzés' van facen, ráadásul elég átverős szagú weboldalakkal. Eddig is voltak rajta ilyenek csak nem vettem észre?
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
köszönöm mindenkinek, azóta próbáltam lehiggadni meg minden..közben rájöttünk itt a cégnél mi a gond..valaki felakarta törni a gmailen keresztül a facebookomat, furcsa is volt, hogy a gmail irja meg facebook, hogy innen történt belépés meg ip cim stb. Most mit tudok tenni, meg van az ip cim meg a hely, jelentsek fel ismeretlen tettesek ellen feljelentést az adatokkal? Egyáltalán van értelme? És mit kaphat érte az illető, ha elkapják, vagy van e értelme, mert ennek költségei vannak. Meg bűncselekmény nem történt, hiszen nem feltörték a facebookom, hanem a gmailem jelszavát valamelyik alkalmazott tudta, és azzal lépett be valahogy a facebookomba amikor a fiókot vissza akarta valahogy állítani gondolom. Írjatok kérlek ezekre, köszönöm!
-
7s26c
őstag
Miért kell kétnaponta újra bejelentkeznem? Lejárt munkamenet...ezt üzeni...
-
nagysandor79
aktív tag
folyamatosan újra indítja a telót a face. :-( letöröltem végleg.
-
-
Dilikutya
félisten
Kikapcsolt hangjelzést hogy lehet kikapcsolni? A csipogó értesítések ki vannak kapcsolva, de ha üzenet jön, mégis csipog újabban a webes Facebook.
-
törölt tag
Feri1977 másik kódot nem lehet kérni?
-
repvez
addikt
A multkor kérdeztem már, hgogy a FB-ra hogy lehet 360fokos képet feltenni vagy legalább is panoráma képet ugy, hgogy a hirfolyamban mozgatva a telefont körbe lehessen nézni. amit kaptam linket , azt a menü részt sehol nem találom.
ÉS már egy elkészült sima kamera appal készitett panoráma képet, hogy lehet később feltölteni ilyen opcióval? a legtöbb amit találok, az olyan, hogy már eleve 360fokos appal kell elkésziteni, de akkor melyik app ami jó erre a célra? De csak vizszintes 360as panorámákat akarok feltenni, nem kell gömb panoráma.
A linkelt oldalon azt irja, hogy 100foknál nagyobb képnél autómatikusan átvált nálam nem tette,csak sima képként tette fel.
Szóval ha valaki tudna akkor egy részletes mit hogyant leirhatna erről.
-
törölt tag
válasz
Silverr #17655 üzenetére
Pont ezt irta neki is de a véleményem szerint itt a Facebook arra gondol, hogy túl sok volt a próbálkozás
Azt hiszem írják is ha elrontod 3szor, hogy nem tudhatják,hogy a tulajdonos csak elfelejtette a kódját vagy illetéktelen próbálkozik ezért kell az iméles biztonsági kód. (amit elvileg ugye csak a fiók tulaja lát a saját mailjében) 1szer 3 szor elrontottam a jelszót innen tudom, de 4edikre jól írtam és beengedett a kódja nélkül is....
Feri1977 support től segítséget nem tudsz kérni?
-
Silverr
aktív tag
válasz
Feri1977 #17646 üzenetére
Ismerősöm már veszitett el igy fiókot
Pont ezt irta neki is de a véleményem szerint itt a Facebook arra gondol, hogy túl sok volt a próbálkozás nem pedig a kód hossza (nem jó forditás). Megjegyzem nála is rögtön az első próbálkozás után irta ki. Gondoltunk akkor várunk pár napot ami végül egy hét lett de akkor is ugyanaz volt a helyzet. Próbáltuk az ismerősei által visszahozni a fiókot de nekik meg nem küldte ki a kódokat amit be kellett volna irni. Végül rengeteg próbálkozás után ráuntunk és új profil lett a vége.
-
Feri1977
senior tag
Ha keveset írsz az a baj, ha sokat akkor meg több mint 6 számot, amit kaptam azt írtam be, nem fogadja el, azt a hibaüzenetet adja mindíg amit írtam, most már totál padlón vagyok :-(((((((((((((((
-
Feri1977
senior tag
válasz
krizmo_ #17647 üzenetére
Nem maradt meg semmi plus karakter benne, adott egy 6 számjegy, kézzel írtam be amikor kérte, nem másoltam, és utána megint a túl sok kódot adtál meg stb. üzenet jött. Kérlek segítsetek, mert ha nem tudok belépni a fiókomba, akkor végem van, az összes munkahelyi ügyemet ott intézem, és nem tudok belépni :-(((
+amit küldtél az sem működik, ugyanoda visz :-(((
"Túl sok kódot próbáltál megadni. Próbáld meg újra később."
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek. Elfelejtettem a jelszavam. És amikor a gmail fiókomba értesítést kódot kérek, kapok egy 6 számjegyet, na azt kéri a facebook, beírom, erre közli: túl sok kódot adtál meg! Mondom ez mi? Azt hittem tovább enged vagy valami, mi ez a túl sok kódot adtál meg, és meddíg fogja nekem ezt kiírkálni?
Írjatok kérlek :-(((
-
krizmo_
Topikgazda
Kicsit kezd sok lenni az off téma mostanában, ez továbbra is szakmai topik...
-
7s26c
őstag
Most olvastam, hogy Zuckerberg aggódik a világért mert szerinte a közhangulat a globalizáció ellen fordult...
-
Silverr
aktív tag
válasz
Andralin #17634 üzenetére
A GPS koordinátát és a fizikai jelenlétet már emlitettem itt régebben, persze sokan csak röhögtek rajta és most is lesznek olyanok. De biztos vagyok benne, hogy sok olyan dolgot figyelembe vesz amire nem is gondolnak az emberek. A másik esetre is biztosan van magyarázat mi alapján ajánlja. Én már ilyesmin egyáltlán nem lepődöm meg
-
infinity2
csendes tag
Mielőtt az Üzenetek funkció Messengerre változott addig nálam nem írta ki, ráadásul mint írtad te is megfigyelted, hogy azoknál akik nem használnak mobilt nem írta ki, így akkor maradjunk annál a feltételezésnél, "nem mobilosoknál" nem írta ki a (régi) rendszer. Köszi szépen a tippeket. Letöltöttem a kiegészítőt, és beírtam a megfelelő kódot. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy működik, és egyelőre nem tapasztaltam "mellékhatásokat".
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki pontosabb magyarázatot arra, hogy a Facebook hogyan, mi alapján választja ki kiket ajánljon fel lehetséges ismerősnek? Mert néha félelmetes dolgok megtörténnek.
Nekem van egyetlen egy profilom, amin kamu név és kamu adatok vannak megadva. Van ezen összesen 6 ismerősöm. Egy olyan ember, illetve pár közeli családtagja, akik egy teljesen elszigetelt részei az életemnek és semmilyen kapcsolatban nem állnak, nem is ismerik az életemben meglévő egyéb ismerőseimet, családtagjaimat, barátaimat, munkatársaimat, senkit. Ezt a profilt csak a velük való kapcsolattartásra használom, más profilom nincsen.
Namost azon már meg sem lepődöm, hogy szokott felajánlani ismerősnek olyanokat akik benne vannak a telefonom kontakjaiban vagy akiktől e-maileket szoktam kapni.
Viszont íme két ledöbbentő példa.
Nemrég külföldi kiküldetés során egy nap munkavégzés során több órát tartózkodtam egy olyan emberke közelében, akivel korábban soha nem találkoztam, soha nem volt közöttünk e-mail vagy telefonos kapcsolat, neve, adatai sehol nincsenek az eszközeimen megadva, elmentve. Másnap a Facebook felajánlotta ismerősnek ezt az embert.
Mégis mi alapján? GPS koordinátákat néz, és aki sokat van fizikailag a közeledben azt már ajánlja is?Másik eset, hogy pár hete egy 25 évvel ezelőtti osztálytársamat ajánlotta fel, akinek szintén semmilyen kontaktja nincs meg és 25 éve nem láttam.
És ezt mégis hogyan, mi alapján???Komolyan néha tényleg rémisztő dolgokat művelnek, jobb bele se gondolni, milyen szinten követik le az életünket...
-
törölt tag
Én 5-6 éve már kb nem skypeozok van valamilyen azonosítóm de nem is emlékszek mi az, már akkor mondtam az ismerősöknek facebook cseten megtaláltok,,,, (praktikusság, már akkor az ismerőseim nagy százaléka megtalálható volt facén skypeon annak a 2-3 "maradéknak" mondtam, hogy a face cseten elérhetnek) szóval jópár éve így használom a böngészőt,hogy 1 külön ablakban nyitva a FB,ha ír valaki lássam , kb tök felesleges aggódnom,hogy mit tud rólam a FB, (azért mondjuk 1 ghostery-t nem árt használni ami megfékezi elvileg pl a facebookos nyomkövetést )
-
MaciG
addikt
Most hogy "hála az égnek" a webes felület is átalakult, és az üzenetek helyett a messenger van bal oldalt, hogy tudok egy beszélgetésből sorokat törölni? eddig csak kijelöltem amiket akartam és delet.
-
törölt tag
Ez 1 másik tegnapi cikk, kifejlesztettek a chrome-hez 1 kiegészítőt ami listázza, hogy mi mindent gyűjt rólad a facebook.
én nem nagyon merem kipróbálni, de ha valaki gondolja hajrá
-
Shingen
addikt
-
Out
addikt
Az xy megosztotta yx bejegyzését jellegű dolgokat lelehet tiltani véglegesen? Nem érdekel ki kinek a szarját osztja meg, viszont amit saját magáról megoszt az érdekelne. Van erre lehetőség?
-
7s26c
őstag
Sziasztok! Ha valaki jelenti a profilom , megtudhatom, hogy ki volt? Nem történt ilyen, csupán kíváncsiság.
Köszi! -
válasz
infinity2 #17608 üzenetére
Már nem is tudom mióta írja ki, nem a felület váltással került be a funkció, kicsit későn veszed észre, bár régebben mobilt nem használóaknál nem írta ki (úgy vettem észre). Ublock-kal együtt ezzel próbálkozhatsz. De vannak "mellékhatásai", mivel alapból a facebook nem engedi kikapcsolni az időkijelzést.
-
infinity2
csendes tag
Sziasztok!
Azok közé tartozom akik bosszankodva vették tudomásul, hogy az üzenetküldés hagyományos felülete Messenger külsőt öltött, de túlléptem a bosszankodáson, (persze nem is nagyon tehetnék mást). Észrevettem, hogy az üzenetküldés ablakban "hála" a Messengernek az üzenetváltás tetején ki van írva, hogy mikor voltam aktív, ergo az ismerősök tudják, hogy mikor járok fel a FB-ra, és mikor voltam fenn utoljára, ugyanakkor ez elég gáz, mert szerintem nem tartozik minden ismerősömre. Be lehet állítani valahol, hogy ne írja ki? Vagy el lehet rejteni? Az egyik ismerősömnél most az van kiírva: "Legutóbb elérhető : 1 ó." Lásd a csatolt képet (bekarikázva.)
Segítségül hívtam a Google-t, és angolul is rákerestem, de nem találtam rá megoldást, illetve az okostelefonosoknak mintha lenne ilyen beállítás valami app segítségével, de ez kiesik, mert mezei asztali számítógépem van.
-
törölt tag
-
törölt tag
Amennyiben időnként átlépek játszani a telómra és netet kapcsolok, ha a gépen otthagyom a belépve a facebookot és két helyről 1szerre vagyok fenn az baj? (tehát gond e ha érzi a rendszer a messengert is úgy,hogy a gépen be vagyok lépve) sakkozni , biliárdozni satöbbi 1re inkább telón szoktam , de utálok mindig kilépni a gépen a profilomból ha épp pár percet biliárdoznék a telón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mikrotik routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest