-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bigdady #27041 üzenetére
Üdv,
A Támogatási üzenetmappában nincs semmi erre utaló?
-
MODERÁTOR
-
=Mentor=
őstag
válasz bigdady #25527 üzenetére
Most már tudtam felvenni ismerőst is, viszont megint letiltott fel akartam tölteni egy képet és megint jött a gyanús tevékenység szöveg, kéri hogy adjak meg egy képet amin én vagyok látható, megadtam és írta hogy majd ellenőrzik. De kérdem én mi alapján ha a friss profilomon eleve kép sem volt?
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #25420 üzenetére
Töröltem az app adatait de ez az új verzio már nem kérdezi meg a belepéskor van-e Fb fiók vagy nincs? Az megszűnt Hogy csak mobilszammal lehet belépni? Jelszót kér az meg sosem volt, jelszó emlékeztető de meg tegnap óta service temp unavailable... Most már visszalépni sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #25405 üzenetére
Valaki esetleg tudja hogy lehetne törölni a mobilszámos messenger fiókot? Vagy tényleg nem lehet?
"Gyereknek mobilszámmal belépett messengere Fb fiók nélkül. Hogy lehet ezt megszüntetni vagy törölni? Fiókbeallitasokba belépve azt mondja hozzak létre jelszót hogy beléphessek oda de azt mondja nincs jogosultságom ha megadok egy jelszót... "
-
Orionk
senior tag
válasz bigdady #23020 üzenetére
Igazad volt. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet erre a lehetőségre.
Fateromnál le volt tiltva tesóm és ezért nem látták egymást.Talán úgy történhetett, hogy hónapokkal ezelőtt tesóm ismerősnek jelölte faterom és ő véletlen visszaigazolás helyett félrenyomta és letiltotta.
-
MrSealRD
veterán
válasz bigdady #22245 üzenetére
Meg vagy 10 különböző egyéb paraméter ami alapján profiloznak... IP cím már önmagában nem jelent egyedi azonosítót. De függ a kontextustól is. Pl. büntető eljárásban az szolgáltató által kiadott IP hozzárendelés idő alapján le van logolva...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bigdady #22122 üzenetére
Azért is írtam feltételes módban. Szerintem a hulladék FB algoritmus miatt lehet , mivel nálam sem mindenkié látszódik. Az a pár ismerőse akikkel napi kontaktba vagyok facen vagy messengeren.
(Személyes véleményem , hogy a hírfolyam egy használhatatlan f@shalmaz. Akárhogy állítod.)[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz bigdady #21906 üzenetére
Nekem tegnap este frissült, konkrétan úgy megfektette a telót h factory reset segített csak. A frissítés után ugy belassult/másodpercekre fagyott midnden alkalmazás h semmit nem tudtam kezdeni vele.
És a face-en msn-en kívül egy banki alkalmazás volt csak pluszba, szóval tuti a face a szar.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
törölt tag
válasz bigdady #20874 üzenetére
Ez miatt tiltó listára tehet a facebook??? De olyan szinten, hogy még a jelszó segítséget se küldte el? Hát ez meredeknek tűnik, főleg,hogy semmi szabály elleneset nem tettem, büntetni azért szoktak.... Megtaláltam az ímél értesítések menüt, kb minden ki van kapcsolva, de az be van jelölve, hogy a biztonsági ímélt küldjön,
MIT FOGSZ KAPNI?
Minden értesítést, kivéve, amelyekről leiratkoztál
A rólad, illetve az olyan tevékenységekről szóló fontos értesítéseket, amelyekről lemaradtál
Csak a fiókodat, biztonságodat és adatvédelmedet érintő értesítéseketNa értesítést ezér nem kapok, gondolom ezer éve kikapcsoltam, de a biztonsági dolgokat és hasonlókat ezen beállítások alapján kéne, hogy küldje nem? Nekem a középső van bekarikázva. (és mint írtam is, néha jött ímél ilyen olyan történésről, csoport miatt stb)
[ Szerkesztve ]
-
-
MrSealRD
veterán
válasz bigdady #20664 üzenetére
Sajnos nem fog menni. Ha egy 2 évvel ezelőtt feltöltött képre cseréled az éppen aktuális profilképed akkor nem fogja ezért hátrasorolni. Ugyanis itt nem a fénykép feltöltése az a történés ami kikerül, hanem a profilkép változtatás mint művelet. Nemrég volt alkalmam látni ilyet...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
válasz bigdady #19820 üzenetére
Meglett.
Szóval, van lent a kis fényképező ikon, amivel instant lehet tolni a szemetet felfelé.
Attól jobbra van egy gomb, amivel bejön a kontaktlista. Itt a nevek melletti kis i-re nyomva feljön a lehetősége a kontakt eltávolításának.
DE
Értelemszerűen ez Messenger, tehát csak olyanokkal működik, akik amúgy nem ismerősök Fb-n, hanem csak Messengeren volt társalgás velük, vagy nem is volt, viszont a telefon behúzta őket névjegyzékből pl telefonszám alapján. Na, nekem velük volt gondom, hogy láttam, ha elérhetőek, ezt így sikerült likvidálni.
Az ismerőseimet nem bánom, ha látom zölden, hosz nagyon kevés van, és viszonylag bírom is őket. -
félisten
-
félisten
-
gaben1000
tag
válasz bigdady #19807 üzenetére
Akkor az előző hozzászóló írta jól, csak énre feltöltöm a képet a profilképek mappába, és onnan kiválasztva állítom be profilképnek. Így nem tudják lájkolni meg hozzászólni, a hírfolyamban sem jelenik meg, csak a saját idővonalamon. Onnan meg elrejtem a posztot, így az se veszi észre, aki direktbe az én idővonalamat nézi esetleg.
Mondjuk azt még mindig nem értem akkor, hogy minek pár napot várni, míg beállítom a mappából a képet profilképnek, de mindegy. A hírfolyamban elvileg nem jelenik meg a változás. -
gaben1000
tag
válasz bigdady #19798 üzenetére
Úgy néz ki, nekem nehéz a felfogásom, de nem értem, mit írtál
Mihez képest később, meg mi ez a napok múlva cserélem ki?
A mostani profilképemnél sem engedi átállítani csak énre, csak hogy néhány ismerős láthassa meg ilyen hülyeségek. Úgy látszik profilképnél megszűnt ez a csak én opció, vagy nem tudom. -
MrSealRD
veterán
válasz bigdady #19646 üzenetére
Igen de ha te tudod, hogy az 1p felirat akkor is ott van ha valaki kikapcsolta a chatablakot de be van jelentkezve a facebookra, akkor tudod, hogy online van.
-
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bigdady #19438 üzenetére
Igen, Hogyan tudok profilvideót beállítani...
(#19439) csako
Mindig is csak iPhone-ról vagy Androidról lehet profilvideót beállítani. -
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla