Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
valszeg happy aquarium-ot vagy fishville-t játszik
az alkalmazásokat csak egyszer kell letiltanod, két klikk és nem kapsz több értesítőt róluk, szóval nem kell ezzel foglalkozni, bár az app fikázás is nagy divat manapság. én az 5-6 év alatt kb vagy 1000 alkalmazást tiltottam le, át se látom a tiltó listát, de nem érdekel különösebben, mert ami egyszer odakerül, az nem nagyon kerül vissza falamra
az utolsó verzióig egész használható volt, én személy szerint most inkább morgok, mint örülök a változásoknak, mert most tényleg úgy érzem, hogy nagyon elrontották. ettől függetlenül még mindig ez a no1, ha nemzetközi network történetről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Ryzen 5 5600 + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az alkalmazásokat csak egyszer kell letiltanod, két klikk és nem kapsz több értesítőt róluk, szóval nem kell ezzel foglalkozni, bár az app fikázás is nagy divat manapság. én az 5-6 év alatt kb vagy 1000 alkalmazást tiltottam le, át se látom a tiltó listát, de nem érdekel különösebben, mert ami egyszer odakerül, az nem nagyon kerül vissza falamra
krizmo_