- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Extremdigita
tag
válasz
Jim Tonic #1470 üzenetére
Mondhatnám azt is hogy nem reagálok...de tudod mit??Csak annyit, hogy van kb 20000 termékünk...TE TUDNÁD FIGYELNI EZT PERCNYI PONTOSSÁGGAL??Mert ha igen és ezt garantáltan tudod akkor gyere, felveszünk a céghez!
A kollégák meg időközben próbálják ezeket javítani...mindenesetre nem értem miért kell felháborodni ezen.....egy észrevétel sokkal kulturáltabb lett volna!
Acid -
Extremdigita
tag
válasz
Jim Tonic #966 üzenetére
Szia!
Ha új a kínálatunkben akkor nem csoda, a webes kollégák éjjel nappal küzdenek hogy időben kint legyenek a honlapon a cuccok de ez nem mindig megy mert iszonyú sok cucc cserélődik az oldalon...1-2 nap és kint lesz!De gondolom nem baj hogy elöbb megkaptad, nem??
Acid -
szeva000
addikt
válasz
Jim Tonic #963 üzenetére
De akkor jó lesz a helyzet,ha USB2-es kártyaolvasóról fogod menteni a képeket
Sajna valahol igaza van a Pana magyarországi képviseletének,dehát nincs is náluk gép mostanában,amit megtudnál venni.Akkor meg?Marad a kintről való behozatal,ahol nem lesz magyar leírás.
Legalább biztosítanák a gépeket akkor a vásárlók számára. -
reddragon
aktív tag
válasz
Jim Tonic #867 üzenetére
A jövő 7-re ígérte a pana márkakereskedés,hogy lesz FZ20(fekete is),a fotomarket meg holnaputánra.Ma beszéltem velük,mert még nekem is kell vagy 3.Bár én már vettem náluk,aztmondták,nekem félre is raknak annyit,ha jön.
A panasonicclu.bnál meg úgytom,hogy van még raktáron
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest