Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
Donki Hóte #1067 üzenetére
Ha kell akku,írj 1mailt
-
szeva000
addikt
válasz
oceanearth #1041 üzenetére
Elvittek az UFO-k??
-
szeva000
addikt
Hát ha a piciség a fontos,akkor csakis a Canont vidd.
Én A400-assal fényképeztem egyszer valami bulin,de borzalmasak lettek a képek,dehát nem is voltam tiszta,úgyhogy nem biztos,hogy tényleg olyanokat csinált volna.
az a baj,hogy jó optika,F2.8-as blende teleállásban jó lenne sötétben,de az nem kis darab pontosan ezek miatt.(akkora,mint a canon mindenestül -
szeva000
addikt
Mire akarsz te adaptert???
Nem fog az zajosodni ilyen optikával.Turistacsattogtatóktól ne várj csodát.
A Fuji azért nagy,mert sokkal jobb is az obija és a blende is sokkal jobban kihasználható este,meghát az igazi képet csakis manuális beállítással tudod megcsinálni
Mire akarod egyáltalán használni?
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
Én is úgytudom a Videopartnál van legolcsóbban,hivatalos 2éves magyar garival.
Vagy a Fotomarketnél nézd meg.Ők is magyar garival adják,általában adnak a gép mellé mindig valami pár ezer ft-os ajándékot is.
Én pl. kaptam tőlük egy Pana256MB-os kártyát.
Meg mikor már többször vásároltam még egyebeket.
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
válasz
Jim Tonic #963 üzenetére
De akkor jó lesz a helyzet,ha USB2-es kártyaolvasóról fogod menteni a képeket
Sajna valahol igaza van a Pana magyarországi képviseletének,dehát nincs is náluk gép mostanában,amit megtudnál venni.Akkor meg?Marad a kintről való behozatal,ahol nem lesz magyar leírás.
Legalább biztosítanák a gépeket akkor a vásárlók számára. -
szeva000
addikt
válasz
vscotina #938 üzenetére
Miért?Valószínűleg így spórolnak a gyártók és inkább szoftveresen javítanak,(pontosabban jobban szűrik a képeket nagyobb felbontásnál,így nem látszik a zaj annyira)
dehét a több zajban,sokkal több részlet is van általában!pesze,ha nem a felhasználó hibájából lett olyan a kép -
szeva000
addikt
Akkor nézd meg az S2 IS-nek a borzalmas CA-ját.,dinamikája sem nyerő.Egyedül a videó jó,amiből 512MB-ra 8perc fér.Ja nem tud tömörítetlen formátumot sem.
Az optikában az FZ20 egyértelműen a legjobb,+külső vakupapucs rajta....
Az FZ5 fókusza gyorsabb,de ED-tag hiányzik a lencsék közül.
A panák videója nem nagy szám,dehát nem is ezért szeretem használni. -
szeva000
addikt
Hát leginkább a CCD mérete a lényeg,de az optika sem elhanyagolható szempont.
De azért leginkább azt nézd meg szerintem,hogy szoftveresen mennyire jó a gép,mert nagyon sokat jelent.Ha nagy alapból a zajszűrés,sokkal rosszabb képet kapsz nagyobb ISO-n.
Ha meg leveszed 5MP-re attól nem bizta,hogy változik a képminőség jelentősen,mert valószínű ott is előjön a szoftveres tömörítés,ami inkább csak a képből részleteket mos ki szépen.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest