-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
A Szabi nem tuningol, és nem is akar,legfeljebb alapbeállításon hasonlíthatott össze konfigokat.
Már augusztus eleje óta "nyúzza" az UD9-et.
Valóban kettőtöknek van ilyen lapja,de ennek az egyik fő oka,hogy nem fér be
akármilyen házba mivel EATX formátummal bír a darab.
Ez meg erős szerénységre utal: "Mivel gyenge áramú villamos mérnökkként az alaplap biosát én is ki tudom vesézni épp úgy mint más.."Ehhez nem kell diploma (sem).
DE azért kell hozzá némi idő,és tapasztalás.
Az anyagiak nem mellékesek,de az még nem minden! -
subaruwrc
félisten
de kérlek te linkeld be miről van szó, én ezért nem írok neki.
az asus versennyel kapcsolatban most nem értem ezt a reakciót, ezekszerint nem olvastad el a verseny szabályzatát. rampage 3 extreme egyáltalán nem indulhat mivel ez 1156-os verseny és az oc elit indul rajta , nem pusztán szórakozásból.
úgyérzem kicsit kezd elmenni megint a dolog, az : ezt énis megcsinálom kevesebb pénzből, több szerencsével ,, irányba ami meg kell mondjam nem igen tetszik.
over pedig egymaga fog tuningolni vácon szóval megint csak nem értem a hsz-ed...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest