- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
matteo_szg #6781 üzenetére
Félre értesz, mert nem vádaskodok csak úgy látom pár embernek feltünt, hogy az Asust nem lehet rossz véleménnyel illetni, mert jön a "fejenvágás". Az, hogy támogattok valakit becsülendő, de jó lenne megtalálni azt a szintet, ami normális és nem megenni, ha valakinek nem szimpi egy terméketek. Gondolom egy ilyen portálon kimondható, ha valaki egy terméket nem szeret vagy nem jött be neki..
Nekem semmi bajom az Asussal bár alaplaban nem szeretem, de a 970/980 Strixem kiváló volt. Személyesen is ezt tudnám mondani, nem akarom rabolni az idődettéma részemről is lezárva.
Sajnos ilyen szókimondó természet vagyok a való életben is, mégha ezzel mások lelkébe is gázolok néha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest