- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirati79
csendes tag
Üdv Urak!
BUÉK Mindenkinek!
Vacilálok két óra között és segítséget szeretnék kérni. Mivel esztétikai alapon jutottam el e kettőig, az nagy segítség lenne, ha megosztanátok velem a véleményeteket, tapasztalatotokat, hogy milyen egyéb szempont alapján melyik az előnyösebb (szervíz, szerkezet, stb.), azt megköszönném.https://www.chrono24.hu/omega/nos-omega-geneve-vintage-swiss-automatic-watch-cal-1012-ref-1660173-3660832--new-old-stock--id9794938.htm
https://www.chrono24.hu/longines/admiral-five-star--id8908185.htm
-
Gempas 70
aktív tag
BÚÉK minden órafüggő sorstársamnak!
-
Miamiquake
aktív tag
BÚÉK minden kedves órakedvelőnek.
-
Reverting
őstag
BUÉK!2019
-
Veron
addikt
Nem a legegyszerűbb kérdéssel fordulok hozzátok, de hátha tud valaki segíteni.
Ismerősöm megy Japánba januárban és szívesen hozna nekem egy 9F GS-t. Viszont a sok utazás miatt csak a reptér a biztos pont a látogatása során.
Tudja valaki esetleg, hogyan lehet megszervezni, hogy a tokiói Narita reptérről tudja elhozni az oda szállíttatott órát? Vagy másik megoldás az lenne, ha Naritán venné meg. Ismer valaki olyan üzletet ott, ahol megérné vásárolni.
Köszi! -
Anubris
őstag
Sziasztok!
Óravásárlás előtt állok, mely FB vagy más csoportokat/oldalakat ajánljátok ahol ki lehet fogni jó darabokat?
Jelenleg a Használt órák eladása / vétele / cseréje és a Órakereskedők - Óra adás-vételi csoportot követem. -
Gempas 70
aktív tag
Na ugye hogy érzem a labdát...
még jó hogy nem vettem nagy levegőt.. nincs mit kifújni.
-
Gempas 70
aktív tag
Üdv. Urak! Találtam ezt és igen belezúgtam.. valaki képben van, hogy hol helyezkedik el a kívánsági listán? Nálam most éppen első. Thx.
-
Omega szervizzel volt dolgom mar, igazabol a vallalt hataridore kesz voltak a javitassal, de mondjuk a hozzaallas az mar mas tema. A szervizes kicsit ugy allt a dologhoz, hogy hogy mertem en elrontani ezt a draga orat, neki meg most dolgoznia kell vele. Biztos az volt a bajuk, hogy nem tokig oltonyben tiszteltem meg az uzletuket, bar ebbol a szempontbol a Rolex se sokkal jobb. Aztan meg a majd ertesitunk, ha kesz az ora se sikerult. De legalabb nem kaptam papirt, hogy pontosan mit is csereltek ki.
-
Mamuska
őstag
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat velem.
Amúgy kb. mindenki a Hantost ajánlja, pedig néha nagy ritkán felbukkan egy-egy ember aki viszont elég rossz véleménnyel van róla és az elvégzett munkájáról. Talán nincs is olyan amivel mindenki maradéktalanul elégedett lenne.
A Grand Seiko szerviz az úgy kb. milyen árban van? A Spring Drive, meg a Hi-Beat 36000 van neked ha jól emlékszem.
Amúgy te külföldön élsz ha jól emlékszem, ennyit jársz haza? -
WiZARD
addikt
válasz
Mamuska #5775 üzenetére
Na igen, nem egyszerű kérdés.
Szívtam már jó nevű, sokak által ajánlott órással, ahova kb 6x kellett odamennem mire úgy-ahogy kész lett az óra, és még ő szólt be többször is, mintha ő tenne szívességet, és én akarnám átverni.
Másik, ajánlott órástól is kaptam már vissza órát úgy hogy a mutatóban van egy enyhe ív. Ismerem, és baráti áron csinálta, így kb nekem lenne kellemetlen emiatt visszavinni, kiegyenesíteni úgyse lehet, kezdődhet hogy rendeljünk mutatót, mennyibe kerül, ki fizesse ki, stb (amikor a gyári szervizben alap hogy cserélik az összes mutatót). Polírozást nem is kértem tőle, mert még az őt ajánló emberek is azt mondták, hogy nem ez az erős oldala...Árat összehasonlítani se egyszerű, de márkaszerviz az feltehetően megcsinál mindent a cég előírásai szerint, cserél azt amit cserélni kell (és nem mérlegel, hogy "jó ez még, spóroljunk ezen párezer forintot"), teljes körűen hozzáfér alkatrészhez, szerviz leíráshoz, ismeri az adott szerkezetet. Ad nemzetközi garanciát, stb. Persze sajnos ez még nem garancia a minőségi munkára, és hozzáállásra.
(Seikoimat nem vinném a magyar márkaszervizbe, ha ők fizetnének akkor se, ott valószínűleg japánba küldöm az óráim, ha eljön az ideje. Rolex-et szintén nem tudom hova vinnék nyugodtan (talán Bécs?). Omega Andrássy útra se azt mondom hogy azért mennék oda mert sok jót hallottam volna róluk, inkább csak azért mert nem hallottam még rosszat)
-
válasz
Mamuska #5771 üzenetére
Omega-t vagy az Andrassy-ra vagy a Baross 20-ba vinnek. Ha jol emlekszem az eredetiseget akar ingyen is megmondja az Omega butik, ha at kell nezni a szerkezetet allapot szempontjabol az mar mas tema. Azt ugyis csak vasarlas utan tudod, mert ott kell hagyni.
Amugy Omegabol szinte hasznalt aron mennek Chrono24-en az uj darabok is. En is onnan veszem. Siman 25-30% kedvezmeny a listaarhoz kepest es ujat kapsz garival.
-
Mamuska
őstag
A hirdetésbe sokan beírják, hogy szervízigénymentes, vagy azt hogy 300-as lengésszög, közben elvileg ez még nem jelenti azt, hogy nem szorul szervizre. Meg a kamu szöveg, hogy még évekig gondozásmentes. Akkor hova vigyem, ha az eredetiséget és a szervizzel kapcsolatban is meg akarok bizonyosodni. Omega butikban is egyből megmondják? Körülbelül mennyibe kerül nekem ez? Köszönöm az infót! Én is veszek mostanában ~1 milliós Omegát és nem szeretnék hibázni. A szerviz díjakat tudom, 2500 140 ezer, 8500 és újabb 160 ezer.
Sajnos én már futottam lyukra Omegával, és a szervízigénymentes szöveggel nagy nevű neppernél.
-
válasz
Gergőke88 #5767 üzenetére
Nem utana atvizsgaltatas, hanem az eladoval egyutt elmentek az Omega butikba vagy mas megbizhato helyre es ott veszed at az orat ha mar van rola papirod, hogy eredeti. Amugy nagyon nehez lesz ilyen verziot talalni, vagy chrono24-et bevallalod, vagy folyton a facebook csoporton logsz es talan fel ev alatt felbukkan egy.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Miamiquake #5765 üzenetére
-
Gergőke88
addikt
Igen hasznaltan 1m felett lesz az ára.
Van egy nagyon jó cikk róla, hogy pontosan milyen verziók is léteztek (ablogtowatch).
Szóval akkor azt mondjatok, hogy Face használt csoport és utána átvizsgálás?
Mennyiért vizsgálnak át egy órát? Hova érdemes vinnem?
Másik kiszemelt Rolex submariner nodate lenne de az 2x ennyi.
-
WiZARD
addikt
válasz
Miamiquake #5765 üzenetére
és volt a 2500as szerkezettel szerelt, amit Te raktál be, meg az újabb, 8500as, amit Gergőke88
(8500as 800-900 körül viszont nem nagyon lesz)
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok
Szeretnek venni magamnak egy Omega Seemaster órát.
Kérdésem, hogy tudtok ajánlani itthoni olyan boltot/neppert aki értékesít használt, de 100%, hogy eredeti órákat?
Köszönöm. -
Van esetleg valakinek tapasztalata Chrono24-es a monacoi eladokkal? Altalaban nemetektol szoktam rendelni, de a monacoi eladoknak eleg durva araik vannak. Annyit sikerult kideritenem, hogy tobbnyire Hong Kong a forrasuk. Valaki rendelt mar toluk?
-
Macika_MC
tag
Sziasztok.
Amerikába adnak garanciakártyát a órához?
A egyik eladó azt mondta, hogy amerikából van az óra, számla megvan, de ott nem adnak kártyát.
Egy Breitling óráról lenne szó. -
Tulku
veterán
No a tegnapi börzét is túlélte a 8 naposom...
A fehér FM Conquistador chrono nem nyűgözött le, semmit nem láttam belőle...volt egy Vanguard yachting, de azt a tulaja KP-ért akarta, így az FM vonal most kissé visszavonult...de a Cvstos-ok közül is vannak jók, bár elmebeteg áron, illetve itthon kevésbé találhatóak meg...
Volt egy eléggé letisztult VC royal eagle chrono, de az meg annyira kicsi volt, hogy magát az órát sem észleltem...lassan kezdem érteni, hogy alakult ki ez a lapostányér vonal...idősebb férfiak egyre kevésbé látnak és kell nekik egy tekintélyesebb számlap...ugye...Vett valaki valamit?
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #5717 üzenetére
semmi...
-
válasz
phranxinatra #5720 üzenetére
Ja, mar jol irja ki.
2 hete emeltek meg az arat, elotte a weboldalon magasabb arat mutatott, mint ami a boltban volt.
-
Bjørgersson
félisten
Ha már Rolex, GMT-Master II "kicsit olcsóbb quartz változata".
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
phranxinatra #5720 üzenetére
Persze ha magyar IP-ről nézed. Ha németről, akkor német.
-
válasz
phranxinatra #5717 üzenetére
Az nem a magyar ar, hanem a nemet.
-
Deskdiver
senior tag
-
g0n21
senior tag
A tudoros vlog részben volt egy kep, ami feltételezi hogy mennyi különbség van a Rolex és a Tudor werkek között.
Szvsz ugyanaz, csak néhány alkatrész más anyagból készült és más a dizajn.
Az MT54.. saját, az a kisméretű, 24mm átmérőjű inhouse.
Az MT azt jelenti hogy ManufactureTudor -
Veron
addikt
-
TayRol
nagyúr
Hali,
Kérdés: a Tudor BB58-asban (amit az idén mutattak be Bázelben, 39mm-es, "M79030N-0001") az MT5402-es az már saját werk?
Danke.
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #5704 üzenetére
Ez drága...használt pam233 árban gondolkodom
-
resool
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #5702 üzenetére
Szerintem ha lakásfelújításra/cserére kell és nincs extra keret órára, akkor ez ne legyen kérdés.
-
5-ös kezelő
senior tag
Nekem már együtt van az összeg, csak erős a kísértés, h inkább a lakáscserére v. felújításra kellene fordítani. És pillanatnyilag boldoggá tesz egy másik topikba való filléres kézihúzós is, ami pár napja jött. Megint az értelem áll nyerésre az érzelemmel szemben, bár tudom, ez csak átmeneti fölény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest