Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #12059 üzenetére
Szintúgy jár a gratula!
Amikor nekem volt ugyanez a szín emlékszem azt írtad nekem, hogy miért nem a kék vagy a fekete volt a választásom?
De akkor te is látod már, hogy nagyon vad ez a kék/ezüst kombó isWiZARD: az a türkiz számlap szín szerintem überelhetetlen a kategóriában, egyedül a GS tudja felvenni vele a harcot (szintén árkategórián belül)
-
Macyke82
tag
válasz
bigmasterg #12047 üzenetére
Köszi.
Ha a Cubitus-ra gondolsz akkor nekem ez a forma nem jön be.
Kidolgozás műszaki tartalom nem kérdés, de biztos nagyon megosztó lesz még saját vevőkörében is ez a model.
Bár az is lehet, hogy csak "le kell ülnie" a dolognak illetve megszokni és már egyből szebb lesz az óra. Első blikkre nem kellene, ha potenciális vásárló lennék.... -
Macyke82
tag
Maradok én is a búvárok vonalán (aktuális szerzemény).
Grat Aladdin a Yacht-Master-hez.
-
Macyke82
tag
válasz
bendeguz76 #11859 üzenetére
Bármennyire is jók a különböző Grade fokozatú titánok, minden órát meg fogsz karcolni főleg napi használatban. Ezek ha figyelsz is a hordási szokásaidra és nem csapkodod az órát nagyon semminek, mikrokarc formájában fognak előjönni. Ez szerintem bőven vállalható, ha már nagyon sok összegyűlik, akkor időközönként ki lehet políroztatni, mint ahogy egy acél órát is, bár tény, hogy macerásabb.
Én a titán órák esetében a fém színárnyalatát nem annyira csípem, illetve hogy nagyon könnyű, egy búvár jellegű óra ne legyen könnyű, arra ott vannak a finom öltönyórák.
És ahogy egy haverom mondaná: "A súly a megbízhatóság jele"És hogy a kérdésedre is válaszoljak, ebben az árszegmensben amit megjelöltél nagyon nincs konkurencia, egy kicsit feljebb az OMEGA DIVER300, de én elkondolkodnék házon belül a Black Bay-en, már amennyiben az is tetszik neked.
-
Macyke82
tag
Nagyon szeretem a Rolex óráit, de ha erre az lenne írva, hogy Seiko, vagy Yema, Citizen stb. kb mindenki körberöhögné, hogy mi ez?!
Van amit csak a nagyok engedhetnek meg maguknak, lásd jelen példa, de itt már nagyon erős sznob faktor kell, hogy ez ténylegesen bejöjjön valakinek, még fun órának is sok, erre sokkal jobb példák is vannak korábbról. -
Macyke82
tag
A 70h+ járástartalék több márkánál is jelen van pl. Seiko vagy Tissot is, de ezek nyilván nem presztízs márkák és nem is ezt keresed. Ahogy írtad 1 órát szeretnél mindenre, én ebben az esetben csakis automata órát vennék, mivel mindig azt fogod hordani.
Az általad írt paraméterek alapján, összeg, méret, járástartalék kb. tényleg a BB58 ami ezeket tudja és szerintem ez is a legjobb ebben az szegmensben. Ha "jobbat" akarsz akár egy OP36 vagy használt OP39 az jóval zsebbe nyúlósabb történet. De írhatnám az Omega-t is azoknak is rohadtul elszálltak az áraik..... -
Macyke82
tag
Norqain és Oris pl.
Előbbi ugyanazzal a 70 órás Kenissi szerkezettel szerelt mint a Tudor az Oris pedig in-house fejlesztés 120 órával. (A kezdeti problémákat a Cal 400-on javították, ha valaki ilyen vesz érdemes megnézni, hogy a CAL400-2 verzióval vegye).Tudom ez mindegyik nagyobb, mint 39 mm (Norqain esetén a 40 mm kb. ua., az Oris-nál pedig biztosra veheted, hogy a 41,5 mm-es méret nem lesz nagy)
Nekem volt Aquis-ból 39,5 mm és rohadt picinek éreztem, mondom ezt úgy, hogy most 39 mm-es a BB58-am. Más a két óra összképe teljesen. -
Macyke82
tag
Szerintem először is azt kell eldöntened, hogy automata vagy kvarc órát szeretnél és, hogy mennyit szeretnél rászánni az órára összegben (tól -tól-ig).
Ha a szerkezet nem lényeges számodra és hosszú távú használatban gondolkodsz, akkor az általad említett órák közül a GS-t választanám, annál jobb kidolgozást a tokot, mutatókat stb. illetően egyik egyéb általad felsorolt óra esetében sem kapsz.
A Tudor vonalon egyetértek veled, szerintem a BB54 nagyon eltalált óra, különösön az új microállítós zárszerkezet lett nagyon jó amit a jelenlegi BB58 órámnál én is nagyon elfogadnék. Mérete viszont a 37 mm-el már nagyon kicsi, ami különösen annak jegyében domborodik ki, mert búvár óráról van szó. Ez a méret egy dress watch esetében teljesen más összképet mutatna értelemszerűen.
A BB58 van kék színben is, ha csak a fekete/arany miatt nem jön be az összkép akkor ezt még érdemes lenne megtekinteni.
A Longines Zulu szerintem képeken sokkal jobb, mint élőben, de persze ez egyéni ízlés kérdése, plusz az értéktartása sem lesz a legjobb, ha véletlenül meg szeretnél válni tőle.
De ha a márka(presztízs) és a szerkezet részedre nem annyira fontos, akkor ebben az ársávban amikben most nézelődsz van pár jó alternatíva szerintem. -
Macyke82
tag
-
Macyke82
tag
válasz
WiZARD #11667 üzenetére
Nekem ezzel az órával még mindig az a bajom, hogy aránytalanul nagynak tartom a számlap méretét a tokfülek rövidségéhez képest. Bőven elegendő lenne a 40-41 mm. Én éppen ezért nem tartottam meg anno az enyémet, mert zavart ez az "aránytalanság".
Tudom tudom, unalmas már, de a Rolex esetében pont ez az amit nagyon jól eltaláltak véleményem szerint. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11608 üzenetére
Köszönöm👍
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #11604 üzenetére
Köszi!
Igen ez a BB58, tökéletes lesz minden fizikai paraméterében számomra. -
Macyke82
tag
válasz
bigmasterg #11597 üzenetére
Nem semmi darab, gratula hozzá, a majd 19 mm magasság nem semmi, szigorúan "jóidős-pólós" darab.
-
Macyke82
tag
Nem értem mitől lenne más stílus a kettő? Persze, nem ugyanúgy néznek ki de szerintem stílusban abszolút hasonlóak. Azt megértem, hogy valaki értékállóság,- illetve sznob faktor miatt a Rolex-et választja, de ha ezeket a tényezőket félretesszük, akkor jogos alternatíva lehet.
Nekem ettől persze se jobb se rosszabb nem lesz, csak próbáltam racionális alternatívát ajánlani a fenti fórumtagnak.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11534 üzenetére
Pedig szerintem bármelyik OP-t megeszi reggelire
-
Macyke82
tag
válasz
bendeguz76 #11515 üzenetére
Ha már az Andrássy jársz a Seiko butikba térj be és nézd meg az SBGH273 modelljüket kék számlappal, szerintem az OP41-et magasan üti (pedig az is gyönyörű).
Elvileg készleten van nekik.Egy kis kedvcsináló videó:
[link] -
Macyke82
tag
Az SBGX szériáról sajnos nincs tapasztalatom, nekem SBGR315-öm van de nekem teljesen elfogadható mind a szíj, mind pedig a csat minősége is, sőt a csat szerintem kifejezetten finom kidolgozású, legalább is az én órámnál.
A Rolex szíjakkal összevetni pedig kár is, hiszen az legalább akkora etalon ezen a területen mint a GS polírozott mutatói. Biztos jó óra a VHP is de azért nem egy polcon vannak a GS-el. Persze a GS-ben meg nincs semmi feature mint a Longi-ba. -
Macyke82
tag
válasz
bigmasterg #11450 üzenetére
Ahogy én tudom illetve látom ezt a csoportot korábban nem azért csinálták a tagok, mert csakis a legfelsőbb kategóriás órákról lehet szó, hanem a másik csoportban már nagyon elment az irány a Seiko, Citizen és egyéb "kevésbé színvonalas" órák vonalon, a közepes,- illetve nagyobb presztizsű órákról már szinte nem is esett nagyon szó. Erre felbuzdulva lett ez a csoport létrehozva azzal a tervvel, hogy itt majd több szó esik ez utóbbi kategóriákról.
Ahogy azért látható, itt jóval kisebb a pörgés ami azért szerintem érthető.A Nivada-hoz pedig gratulálok nálam is betalál ez a típus.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11161 üzenetére
Majd jön egy másik 007-es
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11067 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok.
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #11010 üzenetére
Én még annyit azért hozzátennék, hogy ebben az órában is már saját werk ketyeg és a nagyon szimpatikus és jól hordható 39 mm-es tokkal szerelt nem úgy, mint az előde.
Ja és végre van normális endlink is rajta. -
Macyke82
tag
mryia: Én kérek bocsánatot, hogy poénkodásból hülyén írtam le a svejz szót, részemről szándékos volt. Napi szinten kommunikálok németül, vélhetően menne a Svájc szó nyelvhelyes germán leírása
phranxinatra: Köszönöm szépen!
-
-
Macyke82
tag
válasz
WiZARD #10865 üzenetére
Azért, ha kivárod a butik szállítást akkor megvan ca. 11.000 EUR-ból nem? Ettől függetlenül ebben a kategóriában valóban illene mindennek tökéletesnek lennie, de mondjuk ennyi erővel amennyiben most kerülnek az új autók ott is bele lehetne kötni itt ott bizonyos dolgokba.
-
Macyke82
tag
Tag Heuer Aquaracer Professional
Kenissi lett az új csodaszerkezet a svájciaknál?
Tudor/Breitling
Fortis
Tag Heuer
Chanel
Norqain ..... -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10802 üzenetére
Vak voltam és világtalan, de így utólag már látom én is
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #10797 üzenetére
A. Ez lett a Mido-ból
B. Ez lett a Mido mellé
C. Egyik semBUÉK Mindenkinek itt a fórumon.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10764 üzenetére
A legszebb Rolex nekem a Pepsi, ha ez meglenne kilépnék minden órás csatornáról IS
Egyébként pedig volt egy bombajó párosod SUB + kék DJ, na onnan nem is kellett volna tovább menni, azzal a két órával mindent le lehet fedni a hétköznapokban... -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10671 üzenetére
Gratulálok!
Immáron a házon belüli két legszebb sportmodell birtokában vagy, ha még hozzájönne megint egy kék DJ41-es az T.K.O. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10553 üzenetére
B*szki, tök jól összefoglaltad a lényeget 90%-ban ugyanígy gondolom én is.
Az IWC nagyot durrantott, főleg a 41-es kronókkal, mind a kék mind pedig a zöld zseniális lett szerintem.
Bár vélhetően nem lesz BB-m, de a heritage ezüst színe tényleg dob az egészen egy kicsit. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10542 üzenetére
Láttam igen, döbbenet, pedig 39 mm-ben az egy tök jó méret volt, és a bikolor is jól állna neki.
36-os órám többet nem lesz, pedig volt idő mikor nem éreztem kicsinek magamon.... -
Macyke82
tag
válasz
xEon1337 #10534 üzenetére
A kettő közül én is a PO-t választanám, ugyanis ha a GS is “jó” volt érzésre neked, akkor a 43,5-ös PO sem adhat nagyobb hatást leszámítva a vastagságát.
Ebből a szempontból egyik PO sem ing alá szépen becsúszós kategória. Az én csuklóm is nagyon hasonló méretű lehet minta a tied, de a nagyobbik tesó simán jól állt rajta, és ott már a járástartalék is magasabb.A 36-os klasszikus “méret hibába”én is beleestem egy Tudor Prince személyében, képen rohadt jól mutatott (méret is), de a kezemen látva nagyon picinek tűnt.
Én a középutat a 41-42 mm-es sportórákban találtam meg ahol a számlap és a lünetta aránya bőven tökéletes.
A klasszikus órák pedig 38- max 40 mm-ig vállalhatók számomra. -
Macyke82
tag
válasz
Skimaster #10464 üzenetére
Köszönöm szépen.
Egyébként abszolút igaz erre a modellre, tele van ha úgy nézzük kicsit baltával faragott de markáns Breitling jegyekkel de ez nekem bejön.
A lünetta a kiálló negyedes osztással ha síkba nézem olyan, mint egy körmöskulcs, imádom. A szíj iszonyat kényelmes és az én csuklómra ez a 41 mm tökéletes.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10462 üzenetére
Köszi, igen ezt otthon lőttem már róla.
Azért van még értelmes forrás ahonnan be lehet szerezni újonnan, mert ez a modell ugye már discontinued kategória lett. -
Macyke82
tag
Az utolsó "új" mohikánok egyike, Chronomat Colt 41.
Nagyon eltalált ez a szürke számlap, hasonlít az OP rhodium dial-hoz, de egy-két árnyalattal világosabb szóval nagyon bejön.
Egy sima Breitling tokozás, de összességében iszonyat kényelmes és nagyon jól hordható.
A 120 kilkkes lünette mechanikája/minősége szerintem a piacon az egyik legjobb, de ezt bizonyította a SO II is anno. -
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #10305 üzenetére
Ha kékre festem akkor biztosan
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #10294 üzenetére
Köszi, a színe jól megy a hajaméhoz
Aladdin: köszi
mryia: eltartott egy darabig amióta beszéltünk róla, grat és remélem most már patent lesz végleg.
Tufa_: Trusted sellertől sok pozitív értékeléssel nyugodtan vehetsz órát, a chrono24 számláján fog csücsülni a pénzed amíg az órát meg nem kapod. Videót csinálj a kibontásról két hete én is így tettem.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10289 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igazából 3 acél modell tetszik ebből a vonalból, a tradicionális fekete, a vagány kék, és ez a sportos ezüst számlapos.
Célzottan erre esett a választásom pedig másik kettő is nagyon szép. Ha egyszer összefutunk szívesen megmutatom, de neked akkor a Pepsi-be kell jönnöd😂Yoda: thx
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #10120 üzenetére
Nézd meg ezt is...
-
Macyke82
tag
Mit szóltok a Formex órákhoz?
Ár-érték arányban szerintem sokat adnak, és a kidolgozása anyaghasználata videók alapján is nagyon jónak tűnik. COSC bizonylatolt SW300 (tudom sokaknál itt meg is bukik a dolog) de én simán adnék egy esélyt neki. Bár a linkelt modell nem olcsó, vannak kedvezőbb áru óráik is. Ezen a Reef sorozaton gyorszáras fémszíj kilakítás van, és a csaton is saját szabdalmú a finomállítási lehetőség. Ezeket a finomságokat én sokra becsülöm. -
Macyke82
tag
válasz
WiZARD #10105 üzenetére
Te el tudod képzelni, hogy ha pl. Sir Colman (legyen 50-60 év körüli az illető) bemegy a Rolex szalonba és nagyon megtetszik neki egy adott modell akkor visszamegy hápogni ha másnap lát az órájának mutatójáról a neten egy makroképet amit szabad szemmel nem is lát?
Ezt te sem hiszed el, hogy ezeknek az internetes képeknek ekkora hatása legyen.
Nálad meg nálam vagy egy órabuzinál lehet, de egy átlag jómodunál aki presztizst vesz, az ilyen miatt nem fog GS-t vagy más olyan gyártót választani, akinek pazar kinézetűek a mutatói mikroszkóp alatt. -
Macyke82
tag
Visszakanyarodva pár gondolatra a mutatókhoz, kb egyedül a GS ami megüti az árkategóriához megfelelő szintet, ha ebbe "kapaszkodunk" bele.
Sintén érdekes kérdés lenne, ha pl bemegy a "tehetős" (nem az órabolond típus) egy exklúzív óraboltba ahol elé raknak 5 db különböző gyártmányú presztizs órát, mondjuk X milió Forint értékben, kezére rakják megvizslatja, rácsodálkozik milyen szuper a kinézete, minősége stb. és utána eléraknák az adott óra makrofotóit a mutatókról, vajon meggondolná magát?
A válasz nem egyértelmű.
Talán ezért sem fektetnek erre a témakörre külön hangsúlyt. -
Macyke82
tag
válasz
WiZARD #10097 üzenetére
Tökéletesen igazad van csak szívom a véred te is tudod
Egyébként a legtöbben a mutatókon buknak meg, mert egyszerűen nem fektetnek rá elég hangsúlyt. A sorjás szélű mutatók, arany mutatók esetén még csak-csak elnézhetőbb (azokat nemigen szokták reszelgetni, sorjázni), mint a sima rozsdamentes verziók esetén. Ami szerintem a legkönnyebb megoldás lenne minden esetben, hogy ródium bevonattal kell ellátni a mutatókat és ezzel ki is van küszöbölve a sorja probléma, ráadásul igényesebb is, mint a festés. Az hogy vannak ennek ellenére is akik, nem figyelnek a felhelyezéskor és összekaristolják vagy éppen porosan, szöszösen hagyják az valóban nem elfogadható.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10084 üzenetére
Nálam az OP39 volt ugyanez.
Napi 10-12 óra hordás, aztán mindig azonos pozícióba le.
Kb. 2 hónapig naponta mértem a járáseltérést (applikáción keresztül) és a második hónap végére volt kb +1,5 mp eltérés.
Hihetetlen egyébként hogy volt, mikor -0,4 mp, vagy éppen 0-án futott, vagy +0,6 mp, és ehhez hasonló értékek váltották egymást nap mint nap, 1 mp eltérés fölé nagyon ritkán ment.
Nagyon tetszett ez akkoriban! Persze ez mindig egyénfüggő, lehet másnál ugyanez az óra máshogy viselkedett volna.
Hozzáteszem az én órahordási szokásomból adódóan több ETA 2824 is tudott szép értékeket hozni pontosságban (Tudor, Breitling).
Végül is úgy vagyok vele, hogy ez ma már nem annyira lényeges, DE az óra ettől függetlenül inkább siessen mintsem késsen hosszú távon.Tulku: itt is grat a GS-hez
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #10055 üzenetére
Igen igen, ez már bebizonyosodott párszor.
Autós hasonlattal élve pl. a Skoda is csak egy tokozó. -
Macyke82
tag
De látod, hogy Hayek papa csak átmeneti nehézséget okozott az eddigi tokozóknál is, hisz ott van a Sellita amely a nyertese lett az ETA cégcsoporton kívüli gyártók körében.
(Más kérdés, hogy mi a jelenlegi közmegítélésük)
És akkor még ott van a Soprod (mondjuk elég szűk beszállítói körrel) illetve kíváncsi leszek, hogy mikorra forrja ki magát a Ronda Mecano 100 és ki meri elsőként bevállalni.
Most persze csak a 3 mutatós alapszerkezetekről beszélünk. -
Macyke82
tag
válasz
Skimaster #10047 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, de látod a világ afelé megy, hogy aki nem csinál saját szerkezetet az beskatulyázódik ebbe a szerepkörbe, ergo bizonyos vásárlói réteg lenézi azt.
Hozzáteszem ez a normális, hogy végre a gyártók is letegyenek valami újat az asztalra, ne csak egy meglévő szerkezetet reszelgessenek és adják el drágán, hisz régen sem erről szólt a fáma.
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #10044 üzenetére
Valamilyen szinten mégiscsak hasra kell esni, különben adott brand csak egy szar "tokozó" marad.
Egyébként azt gondolom, hogy az általad linkelt videón lévő hibajelenséget előbb utóbb orvosolni fogja az Oris. -
Macyke82
tag
Hát ezen marha jót röhögtem
-
Macyke82
tag
Megtörve a hosszasabb csendet, kidobták az első in-house szerkezettel felvértezett Oris-t az Aquis személyében. Azért az a 120 óra járástartalék nagyon jól hangzik, és ha egy szerkezetre 10 év(!!!!) gyártói garanciát vállalnak ott már azért relatív biztosra kell menni, nem hinném, hogy csak szimplán "marketingfogásról" szólna a dolog.
Ismerve az Oris minőséget és hogy végre lesz/van "értelmes" automata szerkezetük is, komolyan oda lehet figyelni rájuk is, hisz egy versenyképes alternatíva lehet sok más nagynevű gyártó mellett a nem csak "tokozó" kategóriában. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #9906 üzenetére
Azt hiszem most nagyon utállak
Nekem ő az ÓRA, ha egyszer ilyenhez jutok nyugdíjba is megyek (lehet a szó szoros értelmében)
Egy szó: GRATULÁLOK -
Macyke82
tag
Szia!
Itt az egyik legolcsóbb új áras oldal, ha bejelentkezel, tudsz árjavaslatot tenni a termékre, még az is lehet pár százalékot faragni is tudsz.
A WDL-hez képest így is mindenképp olcsóbb még 370-375 Ft/EUR lakossági árfolyammal számolva is.Nekem volt Style 12710 és szerintem szebb mint a BB36, de a helyedben, ha mégis ebben gondolkodsz akkor a 38 mm-es verziót válaszd szerintem, az sokkal arányosabb!
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #9816 üzenetére
Ez eléggé genya volt
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #9804 üzenetére
Szuper, lehet meg is nézem majd őket a közeljövőben.
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #9802 üzenetére
WDL-nél van?
Update:Most nézem, hogy email-es érdeklődés esetén tudnak.
Kíváncsi lennék az árszintre. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #9751 üzenetére
Családi medi 50m3 (szülőknél), még jó, hogy nem laknak messze
Csiga: tényleg bitang az a Mido
-
Macyke82
tag
Egy egészen “kis” ízléses búvár az Union Glashütte-től.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #9611 üzenetére
Tévedésben vagy én nem vagyok antifan
Csak a mostani felhozatal esetén van/volt számomra egy-két fura elgondolás részükről.
Szerkezetben a mai napig a legjobbak és egy 40-es BLRO lenne nekem a non plus ultra tőlük. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #9608 üzenetére
Akkor a melegekre is gondoltak ugyanis a Rolex honlapján leszűrve az OP-ket (for men) csoportra, kihozza ezeket a gyönyörű színeket ott is
Nekem egyébként nincs gondom ezzel, csak valahogy a komoly Rolex céghez ezt a "vidám" vonulatot eddig nem tudtam társítani. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #9591 üzenetére
Nem is azokkal a színekkel van “probléma”, hanem inkább a barbie vonulattal.
Pl. a bugyikék meg a rózsaszín teljesen kiveri a biztosítékot.
És az OP családban volt már sokkal szebb zöld is az olíva személyében, na az nagyon izgalmas lenne ebben a sorozatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest