Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Apple MacBook
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Két függvény jellegű kérdésem lenne, sajnos nagyon láma vagyok az excel függvényekhez, és most használnom kellene majd aktívan őket.
1) Melyik függvénnyel lehet olyat csinálni, hogy a pl. 01.523.1.285 cellából a pontokat eltávolítsa, csak a szám maradjon?
2) Ha egy táblában az első oszlopban termékek vannak, többször is előfordul egy termék, nem sorban vannak, hanem össze vissza, és minden termékhez tartozik egy értékesítési mennyiség (minden előfordulásnál más), akkor hogy lehet ezeket az értékesített mennyiségeket termékkategóriánként összegezni? A pivot tábla megy, úgy is jó, de külön függvénnyel is kellene, és nem tudom melyik jó hozzá. Úgy csináltam meg, hogy sorba rendeztem a termékeket és szummáztam minden termékcsoportot külön, de ennél elegánsabb kellene

Nagyon köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50