- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Van egy munkafüzetem, amibe két módszerrel szoktak adatot beilleszteni a felhasználók. (kb 1500 sor 15 oszlop) Egy e-mail html szövegtörzsét teszik vagy közvetlenül vagy egy másik excel munkafüzet közbeiktatásával vágólapra. A vágólap tartalmát - némi ellenőrzés elvégzése és formázás után - egy makró teszi a kívánt helyre. (ismét köszönet érte Delilának)
A problémám az, hogy néha - ki tudja milyen okból - "Az egyesített cella része nem módosítható!" hibaüzenettel kiakad a makró. Szerencsére (vagy sajnos) ez a hiba nagyon ritkán fordul elő és ezért nem tudtam még rájönni, hogy mi okozza. Nyilván az új adattábla egyesített cellái valami miatt elcsúsznak a régihez képest. Mivel az eredeti adattábla elég sok egyesített cellát tartalmaz ezért azt találtam ki, hogy a vágólap beillesztése előtt egy Cells.UnMerge sorral megszüntetem a régi munkalap cellaegyesítéseit és csak ezután kezdem el a vágólap beillesztését.
Igen ám de itt a probléma. Ha egyenesen e-mailből megy a vágólapra másolás akkor rendben lefut a makró de ha excelből Ctrl+C-vel akkor úgy viselkedik mintha üres lenne a vágólap. Biztosan ez a sor okozza a problémát mert ha kikommentezem akkor megszűnik a hiba. (Meg természetesen az eredeti hiba kezelése is)
Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest