- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulrik19
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Hú, nem tudom, jól értem-e amire gondoltál. De szerintem az alap excel file-hoz nem tud "hozzányúlni", mert egy totál független programból jönnek szerintem az adatok (adat exportálás excel formátumban menüpontszerűségből), vagyis nemhogy makrót, de még csak képletet, értéket (totál semmit) nem tud beszúrni.
Az sem kizárt, hogy igazából egy html formátum jön ki xls kiterjesztéssel

(egyébként a Date() és Now() mindig az adatkiolvasás időpontját és/vagy napját mutatná, nem a file létrejöttét. vagyis azt hiszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50