Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szürke
tag
Sziasztok!
Ismét segítséget szeretnék kérni!
(2019-es magyar nyelvű excel)Sajnos a feltételes formázással nem boldogulok, csak egy adott munkalapot figyel, nem tudom rávenni hogy többet figyeljen egyszerre.
Amire szükségem lenne:
Duplikáció keresése és kijelölése (piros háttér) egy 8 munkalapot tartalmazó excelben.
Minden munkalap minden celláját hasonlítson össze minden munkalap minden cellájával, ami tartalmaz egy adott szövegrészt.Pl.
Munkalap 1 tartalma:
Alma1
Alma2
Alma3Munkalap 2 tartalma:
Alma3
Alma4
Alma5Amire szükségem lenne az az, hogy minden olyan munkalap minden celláját ami tartalmazza az "Alma" részt, azt hasonlítsa össze minden munkalap minden cellájával ami tartalmazza az "Alma" részt. Duplikáció eseten pedig ezeknek a celláknak változtassa meg a hátteret pirosra.
Bármelyik munkalap bármelyik cellájában változás történik, egyből jelezze ha már létező.
(Nem tudom mennyire lényeges, de a sorok és oszlopok száma maximalizálva van, nem kell az egész munkalapot figyelni)
Hogy lehet megoldani a dolgot?Előre is köszönöm segítségeteket!

Ha még azt is kiírná hogy mennyi van (mondjuk egy 9-edik "összegzés" nevű munkalapon, az már több mint szuper lenne. De nem vagyok telhetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50