Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem vált be sajnos amit javasoltál!
Gondolkodtam, hogy mit tehetnék, hogy tudjatok segíteni.
Azt találtam ki, hogy az egyik ilyen fájlt kitöltöm kamu adatokkal, 10 sorban, hogy feltölthesem ide, és rá jöttetek mi a gond.
Feltöltés előtt, még meg nyitottam a próba fájlt, ekkor láttam, hogy minden oszlop ott van! Ez nagyon furcsa.
Fogtam egyet az eredeti fájlok közül, megpróbáltam megnyitni, 1 oszopot látott megint.
Megnyitottam a fájl, rá mentettem, utána megint próbáltam megnyitni az adatok beolvasása alatt, és jó lett!A képen látható 2 fájl azonos, ugyan az a fájl lemásolva.
A különbség az, hogy a másodikat megnyitottam és rá mentettem, majd bezártam.
A fájl mérete és hash értéke is megváltozott ekkor.Mi lehet az eredeti fájlokkal, manuálisan végig megnyitva az összes (több 100) fájl és rá mentve, megoldódna a hiba, de ezt nylíván nem szeretném kézzel megcsinálni.
Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50