Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem vált be sajnos amit javasoltál!
Gondolkodtam, hogy mit tehetnék, hogy tudjatok segíteni.
Azt találtam ki, hogy az egyik ilyen fájlt kitöltöm kamu adatokkal, 10 sorban, hogy feltölthesem ide, és rá jöttetek mi a gond.
Feltöltés előtt, még meg nyitottam a próba fájlt, ekkor láttam, hogy minden oszlop ott van! Ez nagyon furcsa.
Fogtam egyet az eredeti fájlok közül, megpróbáltam megnyitni, 1 oszopot látott megint.
Megnyitottam a fájl, rá mentettem, utána megint próbáltam megnyitni az adatok beolvasása alatt, és jó lett!A képen látható 2 fájl azonos, ugyan az a fájl lemásolva.
A különbség az, hogy a másodikat megnyitottam és rá mentettem, majd bezártam.
A fájl mérete és hash értéke is megváltozott ekkor.Mi lehet az eredeti fájlokkal, manuálisan végig megnyitva az összes (több 100) fájl és rá mentve, megoldódna a hiba, de ezt nylíván nem szeretném kézzel megcsinálni.
Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50