Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Owlet
újonc
Sziasztok!
Készítek egy időpontfoglaló "makróegyüttest", melyben a szabad időpontokból a felhasználó tud érkezési és távozási dátumot választani. A szabad időpontok a munkalapon zöld háttérszínnel rendelkeznek.
Ablak inicializáláskor beolvassuk a szabad időpontokat:
Private Sub FillDates2()Dim ws As WorksheetDim cell As RangeDim greenColor As LonggreenColor = RGB(0, 204, 102)Set ws = ThisWorkbook.Sheets("2025")For Each cell In ws.UsedRangeIf cell.Interior.Color = greenColor And IsDate(cell.Value) ThenMe.ErkezesiDatum.AddItem Format(cell.Value, "yyyy.mm.dd")Me.TavozasiDatum.AddItem Format(cell.Value, "yyyy.mm.dd")End IfNext cellEnd SubEz rendben fut, a ComboBox-ban láthatóak a szabad időpontok, viszont azt nem tudom megoldani, hogy az időpontok a legrégebbitől a legfrissebbig legyenek listázva.
Jelenleg így néznek ki a dátumok:
Nem is értem, alapértelmezetten mi alapján rendezi ezeket sorba. Mert nem hónap szerint és nem is nap érték szerint. Van erre valami ultimate egysoros megoldás? Vagy akár több?

Előre is köszönöm a segítséget : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50