Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Owlet
újonc
Sziasztok!
Készítek egy időpontfoglaló "makróegyüttest", melyben a szabad időpontokból a felhasználó tud érkezési és távozási dátumot választani. A szabad időpontok a munkalapon zöld háttérszínnel rendelkeznek.
Ablak inicializáláskor beolvassuk a szabad időpontokat:
Private Sub FillDates2()Dim ws As WorksheetDim cell As RangeDim greenColor As LonggreenColor = RGB(0, 204, 102)Set ws = ThisWorkbook.Sheets("2025")For Each cell In ws.UsedRangeIf cell.Interior.Color = greenColor And IsDate(cell.Value) ThenMe.ErkezesiDatum.AddItem Format(cell.Value, "yyyy.mm.dd")Me.TavozasiDatum.AddItem Format(cell.Value, "yyyy.mm.dd")End IfNext cellEnd SubEz rendben fut, a ComboBox-ban láthatóak a szabad időpontok, viszont azt nem tudom megoldani, hogy az időpontok a legrégebbitől a legfrissebbig legyenek listázva.
Jelenleg így néznek ki a dátumok:
Nem is értem, alapértelmezetten mi alapján rendezi ezeket sorba. Mert nem hónap szerint és nem is nap érték szerint. Van erre valami ultimate egysoros megoldás? Vagy akár több?

Előre is köszönöm a segítséget : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Weblap készítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50