-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
válasz
föccer
üzenetére
Először is köszönöm a válaszodat!
Hazudnék ha azt mondanám hogy teljesen értelek.
Ha jól értem, akkor jobb lenne megnyitni azt a fájlt amire eddig próbáltam "hegeszteni" az FKERES függvényt?
Viszont akkor lehetne úgyis, hogy mondjuk azt mondom (szintaktikát engedjük el):
aktualisDatum = today()elozoDatum = aktualisDatum - 1És akkor a for ciklusban nem is csinálok listát, hanem végig léptem visszafelé az
elozoDatumváltozót, addig a pontig amíg nem talál egyezést és nem nyitja meg valamelyiket.(Sima if ággal ezt le lehet kezelni, nem?)
És mivel megtudta nyitni valamelyik
elozoDatum-nál akkor mi megtudjuk határozni mi a fájl neve. És akkor mondjuk megtehetjük hogy:Dim megnyitottWbset = elozoDatum &excelMaradekNev
És innentől kezdve tudunk könnyen hivatkozni erre a füzetre vagy a másikra.Vagy nagyon félreértettelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- YouTube
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50