Hirdetés
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi50,
Sajnos nem működik a megoldásod. #ÉRTÉK hibát jelez, ha beírom. Sőt, képlet kiértékelésekor már az INDIREKT függvénynél megjelenik az #ÉRTÉK hiba. Mint mondtam az E9, F9 cellákban azok a CÍM-mel kezdődő függvények vannak, amelyeket az eredeti kérdésben odaírtam.
Lehet, hogy a problémám redukálható arra, hogy hogyan lehet a MAX függvénynek tartományt átadni, ha az maga is függvényekből áll össze.Más:
Kipróbáltam Lappy megoldását. Igazából csak félsiker. Valójában működik a dátumokkal, mivel a nap folyamán folyamatosan töltöm az oszlopot, attól függ hány óra van (vagyis melyik sorban van már 0.0-tól eltérő adat, attól függően kéne - soronként - a MAX függvénynek figyelembe vennia a mai napot, vagy tegnaptól nkeresni az értékeket. Ahogy Lappy megadta működik egész napra, de nem attól függően, h a mai napi ellában már megjelent az adat vagy sem. Szóval ez csak félig jó nekem.Fáradozásaitk előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest