- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
ny.janos
üzenetére
Szia!
A korábbi táblás feladathoz egy újabb probléma társult amit nem igazán tudtam megoldani, ahogy korábban is volt hogy több oszlopban krétium van amikben "Igen, nem, talán," részek vannak. Hogy lehetne megoldani, hogy ne csak 1 oszlop kritériumát nézze hanem több oszlopét is.. ez összeágyazott Darabhatöbb függvénnyel megy, de van olyan aki mindkettő feltételbe is megfelel, őket meg összeadja.. pedig csak 1x kéne szerepelnie... ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
(remélem érthető amit leírtam..siettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50