Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
ny.janos
üzenetére
Szia!
A korábbi táblás feladathoz egy újabb probléma társult amit nem igazán tudtam megoldani, ahogy korábban is volt hogy több oszlopban krétium van amikben "Igen, nem, talán," részek vannak. Hogy lehetne megoldani, hogy ne csak 1 oszlop kritériumát nézze hanem több oszlopét is.. ez összeágyazott Darabhatöbb függvénnyel megy, de van olyan aki mindkettő feltételbe is megfelel, őket meg összeadja.. pedig csak 1x kéne szerepelnie... ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
(remélem érthető amit leírtam..siettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50