Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Sziasztok!
Fferi50: Ahogy én látom, azért nem ad a DARABHATÖBB függvény önmagában megoldást bela85 eredeti kérdésére, mert ő meghatározott szövegekkel történő egyezést kíván vizsgálni, ami egyértelmű VAGY feltétel, melyre ahogy te is írtad, a DARABHATÖBB függvény nem ad megoldást.Gondolkodtam egyébként egy olyan javaslatban is, hogy a DARAB2 függvénnyel megszámolt összes előfordulásból a DARABTELI vagy DARABHATÖBB függvénnyel megszámolt NEM eseteket vonjuk ki, de úgy ítéltem meg, hogy a tömbfüggvényes javaslat általánosságban jobban alkalmazható, ha esetleg később a lehetséges válaszok bővülnének pl. a következő kifejezésekkel: esetleg, valószínűleg, mindig, soha, bármikor stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- E-book olvasók
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs