Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Szép napot emberek! Úgy érzem a következő feladatokhoz már kevés vagyok, mert a VBA tudásom nem elég hozzá. 3 problémával állok szemben remélhetőleg van valaki aki tud ezekben segíteni, mert sajnos én itt elakadtam.
1. Van két excel fájlom, szeretném az egyikből átemelni az információkat a másikba, aztán ha még törlődne a fájl az lenne a legjobb. Pl A1:A10 cellák másolása sheet2 lapról a másik excel file sheet4 lapjára a B2 : B11 cellába.
2.Sheet1 oldalon van 4 oszlopban es kb 2-3 ezer sorban információ. Szeretném törölni azokat a sorokat amik tartalmazzák a sheet2 A1 cellától lefelé található információkat. Itt akár lehet 30 sornyi adat is.
3. Szeretnék .txt fájlt importálni excel fileba. A .txt fileban vesszővel (,) vannak elválasztva az adatok.
1 sor 4 oszlopból áll.
Itt lehetséges olyat, hogy ha az adott sor már letzik akkor ne emelje át?
Illetve a másolás végén törlődjön a file.
Tudom elég sok minden, valószínűleg több adatra is lesz szükség ezekkel kapcsolatban, de azokat bármikor tudom pótolni ha kellene még. Aki tud ezekben segíteni szivesen meghálálnám egy kis sör vagy kávé pénzzel. Ki, mit szeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50