Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Ha már tapasztalat, és ismétlődések eltávolítása, megosztom egy rossz tapasztalatomat.
Pár napja egy 4000 soros, dátumokat tartalmazó oszlopnál merült fel egy súlyos probléma. Az egyedi értékek mellé SZUMHA függvényekkel két oszlop összegeit rendeltem az eredeti táblából. Az eredeti, és a képlettel kiszámolt összegek nem egyeztek meg.
Sok kínlódás után kiderült, hogy a kigyomlált oszlopban 2 dátum kétszer szerepelt.
Ezután az eredeti táblában az azonos dátumokat Ctrl+Enterrel vittem be, hogy azonosak legyenek. Az egyik párosnál sikerült, már csak egyszer szerepelt a kigyűjtöttben, de a másiknál nem. Annál 11 tétel volt az eredeti táblában.
Végül úgy oldottam meg, hogy DARABTELI függvénnyel a kigyűjtöttek mellé írattam az előfordulások számát, majd makróval eltüntettem a duplikációt.Lehet, hogy bizonyos számú ismétlődést nem tud kezelni a menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest