Hirdetés
- Léghűtés topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
A napok dátum szerint vannak benne, viszont egyéni formátumoztam, mert csak a sorszámokra (napokra [n.]) van szükség. Tehát INDEX-szel megoldottam, hogy egy másik munkalapról a hónapokat behívja, mert kellett a nagybetű. Valamint VAGY képlettel beállítottam, hogy írja ki a napokhoz, hogy melyik hétvége (IGAZ) és melyik hétköznap (HAMIS). Feltételes formázással most már szépen színezi is a hétvégéket.
Arra voltam igazából kíváncsi, hogy azt a mozdulatot, mikor átírom az első napot következő hónapra (05.01. -> 06.01.) és végighúzom a táblázaton lehetséges-e automatizálni, hogy tudja-e naptárból vagy a MA() parancsokból figyelni. Mert ugyebár, ha végighúzom, és ezáltal újradátumozza a táblázatot, akkor már a hétvégék jelölését szépen átállítja. Nem mintha nem lenne rá 5 mp / hó, csak érdekelt, hogy lehet-e ilyet.
Egyébként ez
ha(hónap<>"február";29;"")
ha(vagy(hónap="április";hónap="június";hónap="szeptember";hónap="november");"";31)
nem is rossz, akkor már lehet, hogy ezt is bele kéne építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest