-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
A sok jelölőnégyzet jócskán megnöveli a fájl méretét. Alkalmazd a lappy által javasolt x-et, vagy van lehetőség a pipa beírására is.
Az oszlopot, ahova a pipát akarod tenni, Wingdings, félkövér karakterre állítsd, és mikor kész a sor, egy ü betűt írj ide.
Nekem a personalban (lásd a Téma összefoglalót) van egy nyúlfarknyi makróm, amihez a gyorselérési eszköztárra kitettem egy ikont. Ott – csodák csodája – a módosításnál rendelhettem hozzá egy pipa alakú ikont. A cellán állva rákattintok az ikonra, mire betesz egy kék pipát a kiválasztott cellába.
Sub Pipa()
ActiveCell = "ü"
With Selection.Font
.Name = "Wingdings"
.Bold = True
.ColorIndex = 5
End With
End SubA colorindexet 3-ra állítva piros lesz a pipa színe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50