- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
makró nélkül (policy) szeretném megoldani a következő feladatot: van egy 20x10-es mátrix, ahol minden sorban ki kell tölteni max. 5 cellát egy legördülő menü által felajánlott elemek közül valamelyik értékkel. ha 5-nél többet akarnak kitölteni a 10-ből akkor hibaüzenetet kell dobjon.
a kettőt külön külön meg tudom oldani érvényesítéssel, de egyszerre nem.
a legördülő lista triviális, a kitöltött értékeket pedig ennek nyomán lehet számoltatni de akkor listát nem tudok beállítani.
próbálkoztam azzal, hogy a mátrixba beteszem a listát, a sorok végére pedig beteszek egy darab2-t és azt figyeltetem, de az szépen felszámol 6-7-8-ig és nem szól, csak ha F2-t nyomok rá majd ütnék egy entert, tehát itt átcsúszik az ellenőrzésen a hiba.
van-e erre valamilyen makrómentes workaround?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50