Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Sziasztok!
Van egy táblázatom aminek 1 oszlopa dátum szerint feltételes formázással színkódolva van. Szeretnék egy hasonló dátum szerinti feltételes formázást a táblázat egy másik oszlopára is de egyszerűen nem működik.
Szóval az kéne nekem, hogy:
Qx<ma() -> legyen sárga
Qx<ma()-30 -> legyen narancs
Qx<ma()-90 -> legyen pirosEz a T oszlopra (csak itt nem a T oszlop tartalmát vizsgálva) ebben a formában működik, a Q-ra viszont nem. Egyszerűen nem értem mi a baj.
Amiket próbáltam:
-biztos jól van beírva
-egy másik táblázatban ugyan ez simán működik (hogy ugyan azt az oszlopot vizsgálom és formázom)
-átmásoltam a T oszlop formázását a Q-ba, de az se jó valamiért ha átírom a feltételt.Kísérleteztem tovább, nekem úgy tűnik, hogy a Q oszlop esetén a megadott tartomány legelső cellájára vizsgálja a feltételt (tehát mindig Q3-ra), a másiknál meg soronként (tehát T3, majd T4, majd T5) és formáz. Számomra érthetetlen ez, mert ugyan azt írtam be, ugyan úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen házat vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50