Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Sziasztok!
Van egy táblázatom aminek 1 oszlopa dátum szerint feltételes formázással színkódolva van. Szeretnék egy hasonló dátum szerinti feltételes formázást a táblázat egy másik oszlopára is de egyszerűen nem működik.
Szóval az kéne nekem, hogy:
Qx<ma() -> legyen sárga
Qx<ma()-30 -> legyen narancs
Qx<ma()-90 -> legyen pirosEz a T oszlopra (csak itt nem a T oszlop tartalmát vizsgálva) ebben a formában működik, a Q-ra viszont nem. Egyszerűen nem értem mi a baj.
Amiket próbáltam:
-biztos jól van beírva
-egy másik táblázatban ugyan ez simán működik (hogy ugyan azt az oszlopot vizsgálom és formázom)
-átmásoltam a T oszlop formázását a Q-ba, de az se jó valamiért ha átírom a feltételt.Kísérleteztem tovább, nekem úgy tűnik, hogy a Q oszlop esetén a megadott tartomány legelső cellájára vizsgálja a feltételt (tehát mindig Q3-ra), a másiknál meg soronként (tehát T3, majd T4, majd T5) és formáz. Számomra érthetetlen ez, mert ugyan azt írtam be, ugyan úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50