Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmy88
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Egyféle költségről van csak szó, mindig csak tárgyhavi adatokkal, a 10 oszlop csak részletezés (hány db, milyen méret, milyen egységár), de nekem csak az összeg a lényeg a telephelyenként. A felosztási % éves szinten fix. Úgy képzelem, hogy valahogy meg lehetne adni a pivotban, hogy a gödi telephelyek összesített költségét 2 sorban mutassa, egy előre beírt arány alapján bontva.
A számított mezőt eddig csak arra használtam, ahol a pivot minden soránál ugyanazt a műveletet kellett elvégezni, pl eredeti összeg nettóját akartam látni, vagy éves összeget átlagolni munkanapokra (elosztva 250-nel). De itt úgy lenne az igazi (csak nem tudom, meg lehet-e valósítani a pivotban), ha a gödi, budapesti, stb adatok esetében nem egy plusz oszlop lenne, hanem egy (kettő, három, stb) plusz sor, ahányfelé bontani kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HBO Max
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest