- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmy88
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Egyféle költségről van csak szó, mindig csak tárgyhavi adatokkal, a 10 oszlop csak részletezés (hány db, milyen méret, milyen egységár), de nekem csak az összeg a lényeg a telephelyenként. A felosztási % éves szinten fix. Úgy képzelem, hogy valahogy meg lehetne adni a pivotban, hogy a gödi telephelyek összesített költségét 2 sorban mutassa, egy előre beírt arány alapján bontva.
A számított mezőt eddig csak arra használtam, ahol a pivot minden soránál ugyanazt a műveletet kellett elvégezni, pl eredeti összeg nettóját akartam látni, vagy éves összeget átlagolni munkanapokra (elosztva 250-nel). De itt úgy lenne az igazi (csak nem tudom, meg lehet-e valósítani a pivotban), ha a gödi, budapesti, stb adatok esetében nem egy plusz oszlop lenne, hanem egy (kettő, három, stb) plusz sor, ahányfelé bontani kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest