- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Ahogy olvastam a topikot és megláttam hogy itt ilyen programozások folynak, megijedtem, hogy az én kérésem milyen bagatellnek tűnhet nektek de akkor is szükségem van segítségre.
Tehát adott EZ az xls, ami egy munkaidő nyilvántartó és abban kérném a segítséget, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a J1-es mezőben ha legörgetem és kiválasztom az adott hónapot, akkor a hónap napjait mutató táblázat, annyi soros legyen, ahány nap van az adott hónapban? Nyilván én megszerkeszteném a táblákat, de hogyan valósítható az meg hogy ha kiválasztom az áprilist akkor 30 napos táblázat jelenjen meg, ha kiválasztom a májust akkor pedig 31 napos.
Előre köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50