- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rcsi
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok nagy excel mágus, viszont össze kell hoznom egy adatbázist. Ehhez kérném a segítségeteket.
A jelenlegi problémám ami miatt nem tudok továbbjutni:Adatbázis adatai:
A cikkszám
B név
C méretAz van, hogy minden egyes termék külön sorban van és adva van hozzá egy méret. Amire nekem szükségem lenne az úgy nézne ki, hogy minden termék (cikkszám) csak egyszer szerepeljen az adatbázisban, és a hozzá tartozó méretek egy cellában a "C" oszlopban legyenek felsorolva.
Nem vagyok biztos benne hogy megoldható, de gondoltam egy próbát megér.Előre is köszi a segítséget!
Excel 2007 Magyar
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50