Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rcsi
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok nagy excel mágus, viszont össze kell hoznom egy adatbázist. Ehhez kérném a segítségeteket.
A jelenlegi problémám ami miatt nem tudok továbbjutni:Adatbázis adatai:
A cikkszám
B név
C méretAz van, hogy minden egyes termék külön sorban van és adva van hozzá egy méret. Amire nekem szükségem lenne az úgy nézne ki, hogy minden termék (cikkszám) csak egyszer szerepeljen az adatbázisban, és a hozzá tartozó méretek egy cellában a "C" oszlopban legyenek felsorolva.
Nem vagyok biztos benne hogy megoldható, de gondoltam egy próbát megér.Előre is köszi a segítséget!
Excel 2007 Magyar
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50