- Valami baja van a tápomnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Hello!
Nem igen foglalkoztam VB programozással, függvényt meg szerintem nincs rá.
Ezt eddig függvénnyel oldottam meg, az alábbiak szerint. Van egy n betű és annak 25 értéke. Ahány n van annyival szorozza meg a 25 értéket, csak hogy van mikor több változó is van, így ezt a függvény nem tudja érzékelni mint n+k, akkor nem tudja hogy mennyi n és mennyi k van hiába írom azt hogy 3n+k ami 87.
Tehát valami ilyesmi kéne, hogy ha az:
n=25
k=12
és ?n+?k azaz a kérdőjel helyére beírok egy számot pl 3n+1k azaz 3*25+1*12=87 akkor ő azt egy másik cellába írja ki az értéket
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50