Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia,
ne viccelj, én kérek elnézést, hogy ilyesmivel zavarlak. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de attól tartok, még most sem működik...
Mindent úgy csináltam ahogy írtad a képletet kimásoltam a hozzászólásodból és beillesztettem (egyedül az OSZLOP szót írtam át COLUMN-ra), de még mindig a következő hibaüzenetet írja ki:
"We found a problem with this formula. Try clicking Insert Functions on the Formulas tab to fix it, or click Help for more info on common formula problems."
Nálad működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest