Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia,
ne viccelj, én kérek elnézést, hogy ilyesmivel zavarlak. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de attól tartok, még most sem működik...
Mindent úgy csináltam ahogy írtad a képletet kimásoltam a hozzászólásodból és beillesztettem (egyedül az OSZLOP szót írtam át COLUMN-ra), de még mindig a következő hibaüzenetet írja ki:
"We found a problem with this formula. Try clicking Insert Functions on the Formulas tab to fix it, or click Help for more info on common formula problems."
Nálad működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash Shadow Pro
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest