Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia,
ne viccelj, én kérek elnézést, hogy ilyesmivel zavarlak. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de attól tartok, még most sem működik...
Mindent úgy csináltam ahogy írtad a képletet kimásoltam a hozzászólásodból és beillesztettem (egyedül az OSZLOP szót írtam át COLUMN-ra), de még mindig a következő hibaüzenetet írja ki:
"We found a problem with this formula. Try clicking Insert Functions on the Formulas tab to fix it, or click Help for more info on common formula problems."
Nálad működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest