Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Hát igen, erről beszélek én is, de azt írtam, hogy a nagy kérdés az, hogy mi a cél és mi a struktúrája az alapadatoknak. Igen, lehet, ez is megoldás, ha csak egy oszlopról beszélünk, sőt, be lehet izzítani a name managert is, és akkor segédoszlop se kell, de ha egész munkalapról beszélünk, már kicsit komplikáltabb a dolog (de persze megoldható makró nélkül az is) , ha viszont az egész munkafüzet összes munkalapjának öszes cellájáról, akkor azt már makró nélkül nemigen tudom elképzelni, és még azt a makrót is brutálisan optimalizálni kell, hogy ne eméssze fel az erőforrásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50