Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Tisztelt Szakértők és / vagy Fórumozók
Az alábbi problémában keresem a megoldást és kérem a segítségeteket. Excel tábla egyik oszlopa folyamatosan tartalmazza a dátumokat (2014-12-01, 2014-12-02, 2014-12-03). Minden dátumhoz tartozik egy napi "munkaidő". Ezeket szeretném havi szinten összegezni. Egy oszlopban csak akkor akarom megjeleníteni, a számítást, ha éppen hóvége van vagy a legutolsó hóvégi összesítéstől még nem telt el egész hónap (törthónap összesítő). Ezt a problémát már megoldottam. Avval is tudok majd kezdeni valamit, ha még nincs minimum 28 napnyi információ.
Viszont sehogy sem boldogulok, az összegzéssel. Nem tudom megkeresni a hónap elejét (ami ????-??-01 lenne minden esetben), de sosem tudhatom, h hol van a táblában. Nem tudom ugyanis a dátumértéket, amelyet a fenti formátumban jelenítek meg megkeresni, illetve annak a 01-es napját.)
Lehet, hogy nem túl jól tudtam elmagyarázni, de elég bonyolult az ügy. FKERES, HOL.VAN és egyéb kereső függvényekkel próbálkoztam, de mindig ugyanabba a problémába ütközöm: a dátumértékre nem tudok keresni..., annak szöveges átalakítása után sem találja meg...

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50