Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musuz
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.A következő a szitu: a munka1 lapon létrehoztam 1 táblát 19 oszloppal,az oszlopok első soraiban a nevekkel, (pl
ahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.A oszlop B oszlop C oszlop
szöveg szöveg [Bahrain]-ez itt a legördülő lista,és alatta szeretném látni az adatokat
aero f wing 1
r wing 1
stb. stb. 48/52
stb.és itt van a tábla (19 oszlop/24 sor)
bahrein I australia I malaysia I stb
1 I 2 I 3 I stb.
1 I 1 I 1 I stb.Remélem nagyjából érthető.Eddig az FKERES függvénnyel próbálkoztam de csak egy oszlop adatait sikerült megjeleníteni,de már olyan sokat próbáltam,hogy már azt se tudom megismételni.Légyszi aki tud segítsen. Köszönöm.
Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.
Fferi50