Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én alighanem nagyságrendekkel lamabb vagyok az itt kérdezőktől, előre is sory. Azt szeretném, ha pl. C és D külömbségét soronként kiírná E-be, mindegy melyikből vonja ki melyiket, lényeg, h. pozitív eredmény legyen. E oszlopot 12-től 75-ig össze kellene adni, és G5-be kellene az eredmény.
Kicsivel bonyolultabb F-G oszlopok H-ban, I-J oszlopok K-ban összegzödnek, majd mindkettő eredménye G7-ben összegződik. Itt is 12-től 75-ig.
Ezen kívül még azt is szeretném tudni, ha beírok egy munkalap egyik cellájába egy értéket, pl. D12-be, azt hogy tudom átvinni egy másik munkalapon D18-ba.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Cudy routerek
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50