Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra nem tudok görgetni egérrel egy excel fájlban, annak is csak az egyik munkalapján. Pedig jó lenne írni bele. Munkahelyen van, hálózati meghajtón, másnak minden ok, nekem is jó volt még múlt héten.
Egér görgetésre nem reagál, ha a kurzor billentyűt nyomom pl. lefelé, akkor simán "kimegy a képből" a kijelölés, ha oldalt a görgetősávot húzom, akkor csak egy szám jelenik meg mellette, hogy éppen melyik sorban tartok.
Rémlik valami, hogy régebben már jártam így, akkor valahogy megoldottam, de már nem emlékszem hogyan
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50