Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minyon
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis, problémám az excel 2010 használata közben, sajnos nem vagyok túl jártas a függvények, de legfőképpen makrók írásában, így gondoltam feldobom a témát a fórumra. (szerintem akinek több tapasztalata van röhögve meg tudja oldani ezt a problémát) Tulajdonképpen egy alapanyag nyilvántartásról van szó, így bal oldalt látható, hogy különböző dátumokon az adott munkaalaphoz, az adott beérkezése anyagból ha kiveszek, vagy hozzá adok akkor az egyaránt megjelenik középen, illetve jobb oldalt beérkezésenként. (a beérkezések azt jelentik, hogy egy D6-os anyagból többször is rendeltünk az évben, azaz különböző műbizonylatok tartoznak hozzá; tehét jobb oldalon mindig látom a mennyiségeket amik beérkezésenként raktáron vannak, középen pedig az összes beérkezés együtt véve)
A dolog lényege:
jobb oldalt írok egy azonosító számot jelen esetben (2) illetve (3), valamint mellé egy beérkezett alapanyag mennyiséget (800) és (600) méterben persze. ha ki veszek az anyagból, akkor bal oldalt beírom, hogy melyik alapanyagból vettem ki pl (2) és hogy mennyit pl (400). azt kellene elérni, hogy akárhányszor veszek ki a (2) vagy (3) alapanyagból, az megjelenjen jobb oldalon az x helyén. nyilvánvalóan ha (2)-ből veszek ki akkor jobb oldalon csak a (2)-ből vonja ki.Remélem érthetően írtam a dolgot.:S
Ha esetleg valaki úgy érzi, hogy van kedve képessége segíteni, azt nagyon megköszönném!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50