Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hello mester
köszi a tippeket mint mindigigen, próbálkoztam azzal, hogy átírom így, ahogy te is javasoltad:
LineNum = .CreateEventProc("Open", "Workbook")
de ilyenkor valamiért összeakadt a kód többi sorával - általában elakadt ennél a sornál, és accessben egy "Event handler is invalid" hibaüzenetet kaptam.
Igazából az lenne a cél, hogy az adott makró csak 1 fusson le, és többször ne, gondolom akkor ez az If amit írtál, azt csinálja hogy csak akkor futtatja, ha A1 üres, ha bármilyen érték van benne, akkor már nem fut le. Ez tök jó lenne, mert A1 általában mindig ki van töltve, csak amint átakarnám írni Open eventprocedurre a dolgot, onnantól kezdve borul a bili

pedig van egy hasonló makró ami létrehoz és emgformáz egy táblázatot excelben, az ugyanezzel a kóddal perfektül működik. Nem tudom, hogy az xls tartalmának lehet e közze hozzá, ez a file amit használni akarok annyiban komplikáltabb hogy általában 3 munkalap van rajta:
Sheet1 (INT)
Sheet2 (excl INT)
Sheet3 (All)én igazából ezt a makrót mindig csak az INT nevű munkalapon szeretném futtatni, gondolom akkor ezt valahogy a Code = Code & .... részben definiálni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi a tippeket mint mindig
Fferi50